benim anakartım asus p4p800 i865 bu anakartta ethernet kartını tanıtamıyorum hiç bir sekilde kabul etmiyo bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin simdiden tesekkürler
ethernet
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bu anakartın zaten bir entegre ethernet chipi olmalıydı, kartı tanıtamasan bile anakartta entegre bir chip olduğundan etherneti kullanabilirsin. Artık yeni model anakartlar ethernetle birlikte geliyor.
Daha fazla bilgi için; https://www.chip.com.tr/donanim/urun.asp?ID=150
Ethernet bulunuyor ama sürücülerini mi kabul etmiyor üstünde bir ünlem işareti yada x işareti var. yoksa ethernet diye bir şey hiç bulunmuyor sen yüklemeye mi çalışıyorsun.Eğer öyleyse biostan ethernet devre dışı bırakılmış olmalıdır.Bunu etkinleştirmelisin.
yaw niye ethernet karti tanitmaya ugrasiyorsunki? arik bir cok anakartta ethernet onboard oluyor, böylece uyumsuzluk olayi ortadan kalkiyor.
ayri ethernet kartini o yüzden tanıtamamıs olabilirsin.
Ana kartın CD 'sini tak,"yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" ile CD 'deki driver'ın yerini göster.Madem güzellikle kendi otomatik yüklemiyor,o zaman zorla yükleyeceksin.Aynı anakart bizim partonda da var.Etherneti 1000 megabit ve canavar gibi.Eğer soDifficult 'un dediği gibi bios 'tan kapatmamışsan (ki default olarak açık gelir) dediğimi dene.Bios 'tan kapalıysa "enable" yapman gerek.