Tüm dünyanın beklediği Euro 2008 geliyor arkadaşlar, sizlerin Euro 2008 hakkında düşünceleriniz nedir?
Konuşalım, tartışalım.
EURO 2008
Turnuva başlamasına 1 gün kaldı...
Milli takımımıza başarılar... Bu gruptan çıkacağız !
Milli takımımıza yürekten başarılar diliyoruz tabi ki ama biraz gerçekçi olmak gerek.İşviçre turnuvanın ev sahibi,portekiz zaten ayrı bir havada,çek cumhuriyeti 'de oldukça güçlü takım.İşviçreyi iteleye kakalaya bu gruptan çıkartırlar yani ne pahasına olursa olsun illa çıkartırlar.Geriye Portekiz,çek cumhuriyeti birde biz.Allah yardımcımız olsun diyorum işimiz çok zor.Tam destek olmamız gerek.
super çocuk haklı işimiz çok çok zor.
işviçrenin turnuva avntajı var çekler hayvan gibi fiziğe sahip yorulmayı bilmiyorlar, portekiz yıldızlarına güveniyor ama inşalah zoru başarır gruptan çıkarız.
isviçrede Türk zaten boşverin :) 3 tane kilit oyuncusu Türk asıllı.hatta murat yakın'ıda almamışlar bile.yani isviçre çıkarsa biraz sayemizde olmuş olacak
Portekiz maçında zaten Servet var.yorumalrında çok kararlı olduğunu gördüm.c.ronaldoyu ezecek inş. :)
maçlar uyduda şifreli olacak arkadaşlar ona göre hazırlığınızı yapın ya eski antenlerden izlenecek yada digitürk ten ona göre ben taktım emektar antenimi
maçlarımız çok zor ilk maç portekizle bir de
oyuncularımızın ayağına kuvvet diyelim artık