Eurovision temsilcimiz Manga. Ama size kalsa hangisini Esc 2010'a gönderirdiniz?
Eurovision 2010'da ülkemizi kim temsil etmeli?
Manga bence iyi bir karar :):)
anket sonuçlarında hadise'mi çıkıyor;ya bu millet var ya.... :)
keşke barış manço olsa idi bu işin hakkını verecek yegane insan ve sanatçı idi her yönü ile hareket tarzı,bulunduğu ortama uyum sağlayabilme becerisi ve beste kabiliyeti ile 1 numaraydı ama manga'da bu işi yapar diye düşünüyorum...
Eurovision'un pek anlamı kalmadı aslında. Artık devasa milletlerarası bir eğlence organizasyonu olarak görüyorum kendilerini. Sonuçta herkes sevdiği komşularına oy veriyor. Üstelik oylar sadece SMS'lerle belirlenmiyor. Ülke jürisi gibi bir şey var, oylara katkısı baya bir fazla. Dolayısıyla yarışma siyasileşmiş oldu artık.
Bu arada Manga'nın "beni benimle bırak" şarkısını sevmedim. Kimse alınmasın ama bana arabesk tınısı verdi. Hadise'ye gelince bugüne kadar kendi uluslararası reklamını devlet parasıyla bu kadar iyi yapan bir şarkıcı daha görmedim. Stres-yorgunluk vs'den yüzünde leke çıktı kızın. Kim ne derse desin, Hadise şarkısını,Türkiye'yi tanıtmaktan çok kendisini tanıttı Avrupa'da. Çünkü daha önce hiç bu kadar koşturan görmedim ben bu yarışma için. Koşuşturmasını da samimi bulmadım, yarışma için değil kendi için koştu bence.
sezen aksu bi stardır fakat eurovision kriterleri için pek uygun görmüyorum manga zaten en doğru seçimdi seneyede şebnem ferah olabilir bence =)