Arkadaslar bir şey sorucam biz neden hep eurovisionda yarı finalden giriş yapıyoruzda direk katılamıyoruz Almanya italy fransa gibi ülkeler hep finalde . Acaba katkı payı gibisinden bir şey duydum ben parayı veren düdüğü çalıyor gibi bir durum mu söz konusu acaba ?
EUROVİSİON sıralaması
Emın Ol EuroVısıonu Turkıyeden Baska kale Alan Yok Takma Kafaya Bosver Bunları:)
hala yapıyorlarmı bu yarışmayı biz kazanınca son verdiler zannediyodum :)
İsveç kazandı sıralama ettki ediyo sanırım belli bi sıraya giremessen yari finale katılıyosun yanlıs olabilir emin degilim sacma bi yarısmaya döndü ya komsu komsuya puan veriyo işte sevmedikleri ülkelere puan veren yok şarkı iyi olsa bile.
Ya bizim spikerler bile kimin kime oy vereceğini ezberlemişler artık...
Yav ben yıllardır hep çok izlenir falan sanardım. Ama adamların kafa rahat
İsveç birinci oldu galiba. Bir çoğu yarın gazetede son sayfalarda falan görür
+mayk len dün birinci olmuşuz?
-dün ne vardı ki birinci olduk corc?
+eurovision vardı yav galiba.
-hey corc versene borç
Eurovision a müzik yarışması gözüyle bakan var mı?Tamamen siyasi bi hal almış durumda.
Aynen kardeşim anaaa nasıl bildin kimlere vereceğini diyo
dedim sese bakmıyorlar menfaate bakıyorlar
Artık kurucu ülkeler ve 1. dışındakilerin hepsi yarı finale giriyor diye biliyorum :) Çok erovizyoncuyum hatunum yüzünden yaw. Alıyo eline kağıt kalemi boyna oylama yapıyor :P Hiçbiri de tutmuyo ama, isveçli kadının saçma sapan hareketleri ve itici fare suratına katlanamadım. Rusyalı neneler zaten yani. Sırbistan kel alakaydı. Hoş bizim bonomo da yani. Geldi geçti allahtan :D