arkadaşlar gece gece uyanık kalınca gördüm halının üstünden bi şey hızlıca geçti. İşaret parmağı kadar dı bi ara durdu devam etti. Apartmanda 4. katta oturuyorum evde herkes uyuyo bende koltuğun tepesinde biri uyansın diye dua ediyorum :) . çabuk yardım edinn lütfeen. nedir bu neyin nesidir ? uzun bacakları vardı sanki :S çiyan yada kırkayak düşündüm ama ? bide bunları nasıl yok ederim detan filan sıksam olur mu ? yoksa ilaçlama mı çağırmak lazım ? her yaz olmaya başladı bea :(( nette diyo yatağa girer sokar sizi diye ühüüüü <
Evde Hangi Böcek ?
o gazlı uçucu sprey tipi şeyler size de zarar verebilir,kullanmayın.Bir de muzdarip sırf sen değilsin:
https://www.chip.com.tr/forum/water-bug_t175814.html
Eczacılar ile görüşün,bunlara karşı kapan türü şeyler satıyorlar(ev de küçük çocuk olmaması lazım,Dikkat edin.)Onlar ile konuyu görüşün.
yat olm sen bişey olmaz onlarda senden korkuo kacıo zaten :))
Hergün 2 sivri sinek, 3 tane garip bi sinek, 6-7 tane kelebek, denk gelirse 1 tane arı rutin olarak öldürürüm. Bu kadar sinek-böcek ne diye geliyor ? Evde ölü var mübarek toplanıp duruyorlar.
Böceklere kastım yok git dolaş içerde benden ne istiyorsun ? Gelirsen vururum :)
Dün sinekle ilgili okuduğum bi söz :
Dün Gece beni sokan sivri sineği sıkıştırdım köşeye, ama vuramadım benim kanımı taşıyodu artık... 'Baba' Dedi Sarıldım, Ağladım.
Hergün 2 sivri sinek, 3 tane garip bi sinek, 6-7 tane kelebek, denk gelirse 1 tane arı rutin olarak öldürürüm. Bu kadar sinek-böcek ne diye geliyor ? Evde ölü var mübarek toplanıp duruyorlar.süpermiş :D
Böceklere kastım yok git dolaş içerde benden ne istiyorsun ? Gelirsen vururum :)Dün sinekle ilgili okuduğum bi söz :
Dün Gece beni sokan sivri sineği sıkıştırdım köşeye, ama vuramadım benim kanımı taşıyodu artık... 'Baba' Dedi Sarıldım, Ağladım.