sakarboySEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ANLAMIYCAK KADAR ÖZÜRLÜMÜZÜN ?koçum anlamadığın işlere karışma bu birSPDİF/OPTİK
YANİ SENİN ANLAMAN İÇİN SPDİF YADA OPTİK ÇIKIŞ DİYORUM OK
ANLADINMI !!! ŞİMDİ
ORDAKİ / İŞARETİNİ YADA ANLAMINDA KULLANDIM HATTA ŞÖYLE SÖYLİM
SPDİF VEYA OPTİK OK ÇÖZDÜNMÜ OLAYI
HERHALDE ANLAMIŞSINDIR.
GİT İŞİNE BE ADAM
AMACIN İNSANLARA YARDIMCI OLMAKMIYOKSA UKALALIK
ikincisi altta kaldın diye de yiyemeyip sinir yapma.ben bu konularda seni bilgimle hap diye yutar b.k diye sı.arım!!
birdaha buralarda benle yarışmaya kalkma. hiçbirşey bilmeden atıp tutuyorsunayrıca senin ilk başta polemiğe gerek yok demene sinir oldum ben bikere. ne polemiği. polemik çıkaran sensin ve en sonunda bu mesajın ile ne olduğunu gösterdin. asıl özürlü olan varsa işte o sensin
ayrıca şunu da unutma ben senin gibi caps locku açıp konuşan ne salaklar gördüm. beni sakın zorlama ben adanalalıyım bak sayın kardeşim fena söverim burnun bile duyar, bak çok efendiyimdir seç sen neler var bende
trene kafa atar saygılar sunarım..
eğer YİĞİTSEN bundan sonrasını yazacaksan özelden yazarsın
gösteriş yapmak için buraya değil.
Everest H5402 ses sistemine uygun ses kartı?
- 1
- 2
CAPS LOCK UN AÇIK OLMASI SANA BAĞIRMAMIN İFADESİDİR.!!!
OLAY BİLİP BİLMEME OLAYI DEĞİLDİR.
NEYSE UĞRAŞMİYCAM SENLE NASIL BİR ŞAHIS OLDUĞUN ANLADIM.
POLEMİĞE GİRMEYE DEĞMEZSİN.
Forum üyelerini rahatsız ettiğim için özür dilerim.
Saygılar..
sakarboyCAPS LOCK UN AÇIK OLMASI SANA BAĞIRMAMIN İFADESİDİR.!!!arkadaşlar gereksiz polemiğe girmenin hç luzumu yok ama oldu bi kere neyse konu kapansın herkese saygılarOLAY BİLİP BİLMEME OLAYI DEĞİLDİR.
Saygılar..
sakarboyCAPS LOCK UN AÇIK OLMASI SANA BAĞIRMAMIN İFADESİDİR.!!!kızmayın ama birşey demek istiyorumOLAY BİLİP BİLMEME OLAYI DEĞİLDİR.
Saygılar..
insan hem bile bile caps lock açıp forumda istediği gibi kavga edip sonrada özür dilerim der mi
ooh valla ne güzelmiş
neyse ben sadece fikrimi söyledim sonrada bana sarmayın
arkadaşın konusu kilitlenmesin de
silici06kızmayın ama birşey demek istiyorumSitemim başkasına olduğu için kullandım..
insan hem bile bile caps lock açıp forumda istediği gibi kavga edip sonrada özür dilerim der mi
ooh valla ne güzelmiş
neyse ben sadece fikrimi söyledim sonrada bana sarmayın
arkadaşın konusu kilitlenmesinforum üyelerinin önünde gereksiz bir polemiğe girdiğim ve mesaj kirliliği yarattığım özür diliyorum.
hayırlı geceler.
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 21 Ocak 2009 23:47
yaratmak kelimesini de kullanmasan iyi olur
silici06yaratmak kelimesini de kullanmasan iyihasbi rabbi ya her lafım bi yere çekilme zorundamı.emin ol "yaratmak" kelimesinin ne anlama geldiğini en sizin kadar iyi biliyorum.
fakat sizin kadar fesat düşünceli olamadığım için üzgünüm.
Boşver usta niye bu kadar kastın ki?? Konu zaten garip bir şekilde başka bir yere geldi...uzatmanın anlamı yok :=)
- 1
- 2