Evlerde 'kablosuz eğlence' dönemi!

CHIP Online
21-11-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link'in çift kanallı "kablosuz eğlence adaptörü", tüm cihazlarınızı internete bağlıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/evl ... e-donemi_43805.html

Cenk Tarhan


Günümüzde neredeyse her ev veya ofiste kablosuz ağlar tercih ediliyor. Fakat kablosuz bağlantı desteği olmayan, sadece kablolu olarak ağa katılabilecek cihazlar da mevcut. Bu cihazların internet kaynağından kablo çekilebilecek kadar yakında olmadığı durumlarda ise sorun oluşuyor.


TP-LINK, bu tip elektronik cihazları da kablosuz ağa bağlamayı sağlayan yeni 'eğlence adaptörü'nü tanıttı. Çift kanal (dual-band) kablosuz destekli, 4 giriş yuvası (port) bulunan TL-WA890EA model eğlence adaptörü ile yazıcıdan oyun konsoluna, TV'den Blu-Ray oynatıcıya kadar sadece kablolu bağlantı desteği olan tüm cihazlar kablosuz ağa dahil edilebiliyor.


N600 standardındaki TL-WA890EA eğlence adaptörü, kablosuz ağın performansını düşürmeden ve duvar, kapı gibi unsurların olumsuz etkisinden etkilenmeden yazıcıdan TV'ye kadar elektronik cihazları kablosuz ağa dahil ediyor. 4 adet LAN giriş yuvası bulunan ürün, çift kanal yapısı sayesinde HD video, müzik ve online oyun gibi TL-WA890EA-02.jpgtüm uygulamaları rahat ve hızlı yapabiliyor.


Tüm Konu: Evlerde 'kablosuz eğlence' dönemi!

Kaynak: www.chip.com.tr