evrak çantam açılmıyor lütfen yardım edin

abdullahksakal
09-03-2008, 21:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

başta bu mesajı okudugunuz için teşekkür ederim.
ben bilgisayara format atmak zorunda kaldım. ve format atmadan evvel belgelerimdeki evrak çantasını sürükleyip taşınabilir harddiskime attım. ama formattan sonra evrak çantamı açamıyorum. lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bana şu şekilde bir hata mesajı veriyor.

diske erişilemediğinden bu evrak çantası açılamıyor.
diskin erişilebilir oldugundan emin olun.
yeniden dene iptal

bu şekilde mesaj veriyor. çok onemli dosyalarım vede resimlerim vardı yardım ederseniz çok sevinirim.

خH@љ
09-03-2008, 22:05   |  #2  
Ø®H@Ñ™ avatarı
Yıllanmış Üye
404 mesaj

Arkadaşım Sanırsam Evrak Çantasını Atarken Kısayol Olarak Atmışsın Kopyalamamışsın
Ben buna yordum bu hata mesajını tabi farklı da olabilir tahmin sadece kısayol olduğundan ana açılış yerine ulaşamıyor olabilir

abdullahksakal
09-03-2008, 22:20   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

arkadasım ilgilendiğin için sağol. ama kısayol değil boyut olarak 5gb ve içindeki bütün dosyaların rengi yeşil arattırdıgım zaman bir dosyayı buluyor ama ulaşamıyor.

abdullahksakal
09-03-2008, 22:25   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

birde erişim engellendi diyor dosyayı açmaya çalıştığımda

ferry
30-04-2008, 00:38   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

ABDULLAH SAKAL KARDEŞİMM;AYNI SORUNU ŞİMDİ BENDE YAŞAMAKTAYIMM.ÜÇ GÜNDÜR YARDIMCI OLACAK BİRİLERİNİ ARAMAKTAYIMM VE HALA ARIYORUMM.BENDE SENİN GİBİ EVRAK ÇANTAMI KOPYALA YAPIŞTIR YOLUYLA C SÜRÜCÜSÜNDEN D SÜRÜCÜSÜNE KOPYALADIM.DAHA SONRA C YE FORMAT ÇEKİP WINDOWS YÜKLEDİMM.HERŞEY YOLUNDAYDI TAAKİ EVRAK ÇANTAMIN ÜZERİNE TIKLAYANA KADAR.AÇILMIYOR.EVRAK ÇANTANIZIN ERİŞİLEBİLİR OLDUĞUNDAN EMİN OLUN DİYE BİR TAKIM ŞEYLER ÇIKIYOR KARŞIMA.KISAYOL OLARAKTA KOPYALAMADIM.ÇÜNKÜ BOYUTU 27 MB.EGER SEN SORUNUNU ÇÖZDÜYSEN BANADA YARDIMCI OLURSAN ÇOK MAKBULE GECER.ÇOK ÖNEMLİ NOTLARIM VARDI İÇERİSİNDE.

akinan
26-05-2008, 00:36   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

bendede aynı sorun vardı.ama hallettim neyseki.klasörün üzerine gelip sağ tıkla özelliklerden salt okunurdaki onay işaretini kaldır tabi gizli dede olmasın.tmm deyip uygula.ben böyle hallettim.umarım sende halledersin.

megnaton
02-06-2008, 03:06   |  #7  
Yeni Üye
31 mesaj

pekı  ozellıler  dıyıp   konumu  veya kısayolun adresını  d  olarak  değ*istırıp  deneyın