excellde eğer förmülü iç içe en fazla yedi kere kullanılabilyormuş.bizim şartımız yediden fazla ise nasıl kullanabilriz eğer formülünü?
excell
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.eğer komutu ile yapacağın formülü bir yerde oluştur ve formüllerin içerisine koy, ben sanırım en son 11 veya 12 eğer kullanmıştım. ama parantezleri karıştırmamanı tavsiye ederim.
Selam. Bu durumda kullanici tanimli fonksiyon hazirlayacaksin. Eğer şartları bura yazarsan ben sana örnek olarak fonksyiyonu yazarım.
iyi günler excellde tarihle ilgili sorunum var.örneğin 01.03.2006 tarihinde yapılan bir ödeme var.3 ay sonra yani ödeme yapıldıktan 3 ay sonra tekrar ödeme yapılacak.ben 01.03.2006 tarihini bir hücreye =bugün() formülüyle yazdırdım. sonra diğer bir hücreye 3 ay sonrasının olacağı tarihi otamatik olarak nasıl yazdırabilrim..yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkür ederim.bir hücrede bugünün tarihi,diğer hücrede 3 ay sonrasının tarihi.erdal_keskinmilliemlak.gov.tr
exell in linkini verecek olan varmı
=(HÜCRE_ADI)+(VADE KAÇ GÜN İSE)
ÖRNEK : =A1+120
erdal_keskiniyi günler excellde tarihle ilgili sorunum var.örneğin 01.03.2006 tarihinde yapılan bir ödeme var.3 ay sonra yani ödeme yapıldıktan 3 ay sonra tekrar ödeme yapılacak.ben 01.03.2006 tarihini bir hücreye =bugün() formülüyle yazdırdım. sonra diğer bir hücreye 3 ay sonrasının olacağı tarihi otamatik olarak nasıl yazdırabilrim..yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkür ederim.bir hücrede bugünün tarihi,diğer hücrede 3 ay sonrasının tarihi.erdal_keskinmilliemlak.gov.trTarihi =bugün() ile yazdırırsanız doğru olmaz. Çünkü bügün 14.03.2006 ise, ertesigün açtığınızda oradaki tarih 15.03.2006 olacaktır. Onun yerine tarihi manuel girmeniz daha iyi olur.