Arkadaşlar exe dosyalarının hepsine virüs bulaşmış Bi süre pc de antivirüs programı yoktu bulamadım diye yükleyemedim Bi siteden online eset taraması yaptım ve dosyaları tararken bi de baktım ki her .exe dosyasında bir virüs artıyor ve bi yere kadar geldi sonra durdu tarama yapmamaya başladı...
Ücretsiz bi antivirüs varmı şu virüsleri temizleyecekkk :(
Yardım edin lütfen yoksa bilgisayara format atmak zorunda kalacam ya
Exe dosyalarına virüs bulaştı yardımmm
avira antiviri kullan arkadaşım free olan antivirüslerin içinde bir numaradır yanına ek olarak trojan remover,spybot,Malwarebytes' Anti-Malware,spyware doctor(iyidir ama kasma yapabilir)combofixi kesinlikle öneririm.
Link verebilirmisin peki? Acil lazım ve ben istediğim hiçbirşeyi bulamadım ya artık mavi ekran hatası veriyor lütfen yardıımm....
uzun zamandır anti virüs süz kullanman hata ücretsiz progrtamlar çok fazla randuman vermez sana burda nod 32 yi tavsiye etmaktan başka çarem yok üzgünüm birde nod tun sitesine girip deneme sürümöünü indirip dene sonra netten satınmı alırsın keyinimi bulursun bilemem saygılar
avira duruken nod32 yüklersen durumu düzeltmen çok zor olur benden söylemesi genede sen bilirsin.
Valla bende gezginler.net ten ne indirdiysem virüslü çktı flash belleğime attım ve ondan sonra flahım bozuldu :(
Tşkler kylie verdiğin linkler için inşallah işime yarar yaa..
pcwordŞu gezginler net ten ben hiç memnun değilim bi kaç bişi indiridm hepsindende virüs bulaştı o sitedenben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir şey bulaşmadı linkleri o yüzden oradan verdim dosyadan dosyaya değişiyor olabilir demekki kimi programlarda virüs var en güzeli indirmeden taratmak.
linkleri değiştirdim arkadaşım.
kylieben uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir şey bulaşmadı linkleri o yüzden oradan verdim dosyadan dosyaya değişiyor olabilir demekki kimi programlarda virüs var en güzeli indirmeden taratmak.Doğru diyorsunda o setupu taratmakta pek işe yaramıyor bişe çıkmıoyr aç diyosun kurulunca alıyosuın başına belayı
linkleri değiştim zaten dediğim gibi belli olmuyor işte.
exe dosyasina saglam bir dosya ise virus bulasamaz o sekilde o paketlerin tiklamadikdan sonra etkiside olmaz aynisi rar yada zipler icinde gecerli.
Eger yükledigin programlar virus daha önce eklenmisse bir sey diyemem.
Anti malware, Antivir, ccleaner, Spybot sistem geri yüklemeyi kapat update yapip bitince sildir spybot ve anti malware kendisi silmez.
win32 alman.nab bulaşmış senin pc ye bu virüs pc ye girer girmez tüm exe uzantılı dosyalara bulaşır ve exe dosyalarının hiçbiri çalışmaz tavsiyem tüm harddisk e yavaş format at alman.nab virüsünü silsen bile sistem eski haline dönmez ve exe dosyaları çalışmaz tek çözüm tüm harddisk yavaş format zamanında beni çok uğraştırdı bu virüs bu arada format atmadan önce modem kablolarını yerinden çıkar modem kablolarını yerinden çıkarmayınca formatta atsan silinmeyebilir