Lutfen yardım ein :S exe lı olan her şey de hata alıorm pc acılırken explorer.exe acılmıo onu işlemlerden sonlandırıp yenıden acıorm o zmn duzelıor fakat baska sorunlarda war .Örneğin winamp winrar Knight online KSC wiever acınca ilk once kuck sıyah bı kutu gelıor hemen kapanıor ve acmak ıstedıgım program acılmıor.İşte bu ekran gelıor ve program calısmıor
sistem ozellıklerım
NOT:Yerel disk D de sistem yedek die bişi war True Imagine die bi prog. kullanıp system recewory yapıorm bı nevi format gıbı oluo ama dandik format dıebılrz bunu yapsam da sorun cozulmuo yardımlar ıcın sımdıden tşkkrler
Exe uzantılı dosyalarda hata :S
peki güvenli kipi nasıl acarım ?? bu konulardan pek anlamıorm yardımlarınz ıcın cok tesekkurler
Bilgisayar açılırken sürekli F8'e basın.
pekı f8 e sureklı bıasnca kıp acılcak mı ?? lutfen az ayrıntılı anlatın bılmırom :S pc ölmek uzere
Benimde explorer.exe ile ilgili sorunum var. Açılışta görev yöneticisinden sonlandırıp yeniden çalıştırmam gerekiyor. Bi süre böyle devam ediyo fakat birden görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış gibi bir hata geliyor. Şimdilik diğer exe programlarıyla ilgili sorunum yok sizin kadar ama kendi sorunumada bulabildiğim tek çözüm arkadaşlarında dediği gibi bilgisayarı güvenli kipte açmak güncel virüs programları, güvenlik programları ile aratıp silmek. Virüs programım olmadığı için bunu deneyemedim ama okuduğum kadarıyla iyi sonuç alanlar var. Denemenizi öneririm.
Benimde explorer.exe ile ilgili sorunum var. Açılışta görev yöneticisinden sonlandırıp yeniden çalıştırmam gerekiyor. Bi süre böyle devam ediyo fakat birden görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış gibi bir hata geliyor. Şimdilik diğer exe programlarıyla ilgili sorunum yok sizin kadar ama kendi sorunumada bulabildiğim tek çözüm arkadaşlarında dediği gibi bilgisayarı güvenli kipte açmak güncel virüs programları, güvenlik programları ile aratıp silmek. Virüs programım olmadığı için bunu deneyemedim ama okuduğum kadarıyla iyi sonuç alanlar var. Denemenizi öneririm.Sizin sorununuz da virüs. Peki neden yok virüs programınız? Her güvenlik yazılımının, ücretli bile olsa, deneme sürümleri var. Belli bir dönem için ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
Sizin sorununuz da virüs. Peki nedenyok virüs programınız? Her güvenlik yazılımının, ücretli bile olsa,deneme sürümleri var. Belli bir dönem için ücretsiz kullanabiliyorsunuz.Okul- ÖSS durumlarım olduğu için açıkçası bu sorunu çözmek istemedim :)Bilgisayarı bozuk kabul etmek ve internetinde olmaması daha çok uzaktutar diye düşündüm. İnternet ve bilgisayara geçişten sonrada ilkyaptığım şey sorunu araştırmak oldu. Yakın zamandada bir programa sahipolmayı umuyorum. İlginiz için teşekkür ederim :)