Merhaba Arkadaşlar,
Windows 7 explorr11 kullanıyorum. Explorer'ı 64 bit olarak kurduğuma eminim.Ama 64 olarak gözükmüyor. İnternet'de biraz gezindim ama çare bulamadım. Explorer'ın 64 bite çevrilme işlemini nasıl yaparım ?
explorer 11 64 bit sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
135 mesaj
Merhaba Arkadaşlar,64 bitte ınternet explorer hem 64 hem de 32 bit olarak çalışır. Varsayılan olarak 32 bit çalışır. 64 bit ınternet explorerı çalıştırmak için C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe dizinini takip edip ordan başlatmanız gerekir. ayrıca yukardan dişliyi tıklayıp internet explorer hakkında kısmında 64 bit yazmıyorsa 32 bit varsayılandır.
Windows 7 explorr11 kullanıyorum. Explorer'ı 64 bit olarak kurduğuma eminim.Ama 64 olarak gözükmüyor. İnternet'de biraz gezindim ama çare bulamadım. Explorer'ın 64 bite çevrilme işlemini nasıl yaparım ?Son Düzenleme: tknsyen ~ 27 Eylül 2015 22:15
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
135 mesaj
badwizard arkadaşın dediği gibi, görev yöneticisine baktım. Şu an 3 iexplore.exe var hiçbirisini yanında *32 yok. Bu duruma göre explorer 64 bit diyeceğim ama diyemiyorum. Zira daha önce de baktığım ve tknsyen arkadaşın da bakmamı tavsiye ettiği , "explorer hakkında" kısmında ise 64 bit yazmıyor. Bu nasıl iş ?
badwizard arkadaşın dediği gibi, görev yöneticisine baktım. Şu an 3 iexplore.exe var hiçbirisini yanında *32 yok. Bu duruma göre explorer 64 bit diyeceğim ama diyemiyorum. Zira daha önce de baktığım ve tknsyen arkadaşın da bakmamı tavsiye ettiği , "explorer hakkında" kısmında ise 64 bit yazmıyor. Bu nasıl iş ?aşağıdaki linki incele istersen
http://answers.microsoft.com/en- ... a9416d65f981?auth=1
ayrıca sistem geri yükleme açıksa cmd yi yönetici olarak çalıştırıp sfc -scannow komutuyla bir sistem taraması yapabilirsin.Son Düzenleme: tknsyen ~ 28 Eylül 2015 19:15