değerli arkadaşlar explorer 7'ye girdiğimde çıkacağım zaman
çokzorlanıyor birde sayfa üstünde ikinci bir sayfa açdığımda çıkarken interneti komple kapatıyor.
yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
Explorer 7'den çıkamama.
Yabancı forumlarda IE7 ile beraber gelen Pishing korumasnın tarayıcı ve işlemci üzerinde olumsuz etki yarattını sölüyorlardı.Fakat bir süre bu sorunla ilgili bir yama yayınlandı.
ie7 motorunu kullanan mathon programını indir 2mn bir dosya ve çok iyi ramin anladığım kadarıyla düşük arkaplanda çok fazla rami meşgul ettiği için makinayı zorlaması doğal
Tarayıcını değiştir Opera yada Firefox a geç.Sistemide aşırı yormuyorlar.
5734L7HTarayıcını değiştir Opera yada Firefox a geç.Sistemide aşırı yormuyorlar.Görev yöneticisine ie ve firefoxta 2 aynı sekmeyi açıp bak bakalım ie 7-8mb ram yerken firefox nasıl 45-60larda dolaşıyo.
En iyisi ie7.Güncellemeleri alın yeter.Güncelleme almak istemiyorum diyenler firefoxun 2.0.0-2.0.1-2.0.2-2.0.3-2.0.4 sürümlerini yüklerken güncelleme aldıklarının farkında değiller heralde.
En azından IE7 gibi fuzuli arıza çıkarmıyorlar
Ben ie7nin fuzuli bi arıza çıkardığını görmedim.Ben vistadaki ie7yi kullanıyorum süper çalışıyo.
herhangi bir toolbar yüklümü bilgisayarınızda google tool bar veya yahoo tool barvarsa kaldırn sorun devam ediyorsa internet seçeneklerinde gelişmiş tabında sıfırlama işlemini deneyebilirsiniz
Kolay gelsin
teşekkür ederim stern arkadaşım.
Gotuit toolbar'ıkaldırınca sorun çözüldü.