selam arkadaslar internet explorerımda Youtube veya herhangibi site açmaya çalıştığımda .Bu sekme kurtarıldı explorer sekmeyi kapatıp yeniden açmasına neden oldu diye uyarı mesajı alıyorum .Neden kaynaklanıyor Bu sorun acaba?.exploreri yeniden yükledim herşeyi silip.
EXPLORER 8
Öncelikle tüm eklentilerinizi / toolbar vs. temizleyin, daha sonra www.adobe.com adresinden Flash playerınızı güncelleyin...
Dediğinizi yaptım sorun yine aynı.
Mozillada varda Sadece sorunu çözmeye nedenini öğrenmeye çalışıyorum.
Her sitede mi yapıyor, bazı sitelerde mi?
Eğer bazı sitelerdeyse, o siteleri adres çubuğunun yanındaki parçalanmış kağıda benzeyen ikona tıklayarak uyumluluk modunda çalıştırabilirsin.
%20 sinde yapıyor Onuda denedim Virüs taraması vs herşey tamam Yeni formatlık Cumputer Güncelleştirme vs Herşey tamam.
Sun Java yüklü mü bilgisayarında hiç? Yüklüyse kaldır.
Deneyim arkadaşım. Önceki eplorer 7 de javada olduğu halde heryere giriyordum.Java olması gereken Bir program bakalım Napacaz 8 herhalde javada Kısıtlıyor bazı yerleri.
kaldırıp Regeditten temizleyip yaptım aynen sorun devam ediyor.
Sisteminiz nedir? Sisteminizi tamir edin. Veya sistem geri yükleme yapın.
Sisteminiz nedir? Sisteminizi tamir edin. Veya sistem geri yükleme yapın.Xp service pack 3 Yeni Format attım.Herşey eksiksiz tamam. birtek Buna çözüm Bulamadım.Herhalde exlorer 8 Tam yerine oturmadı!!!!+
Sistem İntel Core Duo E8500 3.16 Ghz
Msı Neo F p45 DDR2 anakart
Sapphire HD4890 OC Version
Xcilio Kasa
Power supy Epsilion 80 plus 700w
Guncel googleye Bi arastırma Konusu vs yazdığımdada Bu konu yineliyor Gunceldir.Saygı değer anasayfası başlangıcına Konu vs koyan biLginlerimiz Özen göstermiyor sanırım !!!!
Googleye Yeni rakı yazdığımda Bile sorun aynıysa çöplüğe explorer 8
İşletim sisteminiz nedir? Modifiye mi? Üstelik bence IE8'i çöpe değil, o sisteme kurduğunuz XP'yi çöpe atın. Yazık yani. Önerim o sisteme Windows 7 kurmanızdır. Olmadı, Vista kurun...
Güncel...
İşletim sisteminiz nedir? Modifiye mi? Üstelik bence IE8'i çöpe değil, o sisteme kurduğunuz XP'yi çöpe atın. Yazık yani. Önerim o sisteme Windows 7 kurmanızdır. Olmadı, Vista kurun...Modifiye derken Orjinal xp benimkisi. +Vista yada 7 kurmamamın nedeni her türlü Oyunu Çlıştırmaması Gelişmesini beklediğimden dolayı yani+Xp nin ne tür zararları olur Bu sisteme aydınlatırsanız sevinirim Bu arada?
Güncel...
Vista ve Windows 7, hem sistem performansı ve stabilitesi hem güvenlik hem görsellik hemde işlevsellik konusunda değişik hizmetler ve teknolojiler barındıryor. Hem donanımınızı akıllı kullanıyor hemde daha çok güvende oluyorsunuz. Bir süre sonra sistem şişmesi, hantallaşması yada çökmesi gibi durumlar olmadığı gibi çeşitli(klasik) hatalarda gelmiyor karşınıza aslında sayfalarca anlatılacak farklar veya yenilikler ancak kabaca bu kadar anlatılabilir. Tez konusu çıkarmanın alemi yok ;)