Merhaba Arkadaşlar .. Bilgisayarıma 2 kere Format Atmama Ragmen Problemimden Tam Anlamlı Kurtulmuş değilim öncelikle Söylüyeyim Format Attığım Cd ler değişik xp pro cd'leriydi .. Problem Şu ; Explorer'de Fazla Sayfa açtıktan sonra mesela 10 tane .. Mouse sağ click Tuşu çalışmayım .. bilgisayarda herhangi yeni bir pencere vs ..açamıyorum takiki açmış olduğum sayfalardan veya pencerelerden birtanesini kapatana kadar ... Çok Huylandım Rahat Edemiyorum .. İnanın Nete Dahi Girmek istemiyorum .. Bana Yardımı Dokunacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler
Explorer-Mouse Sağ Click .. Yeni Sekme .. Pencere.
Bu Konuda Kimsenin Bir Fikri Yokmu ?
sistemin ne ram falan sistemi kilitleyen bişey var mı ona bakmak lazım
Sistem Pentium(R) D Cpu 3.00 Ghz , 3.01 ghz ...
2.00 gb Ram...
Ayrıca Sürücülerimin Hepsi Güncel .. Eksik Sürücü Yok ..
sistem güzel sorun çıkaracağını sanmıyorum peki arka planda çalışşan bir program varmı sistemi kilitleyecek tarayıcınız nedir
Tarayıcım Explorer 7 ... Modzillada da Aynı hatayı veriyor .. sadece Tarayıcı Değil Yani Bilgisayarda yeni pencere açamıyorum mesela bilgisayarım .. klasörler ... ... anti vürüs olarak avast vardı değiştirdim Avirayı Kurdum öncesinde ve sonrasında yine aynıydı yani sorunluydu ...
Valla sorunun hakkında çok fikrim yok fakat bana sanki spywaremiş gibi geldi. İstersen Malwarebyte's Anti-Malware'le ya da Combofix le de tarat.
Ama Combofix i çok önermem. Eğer gerçekten baba bi virüs varsa temizlenirken internet bağlantını da götürmesi olası. Ondan sonra elle net ayarlarını tekrar yapman gerekir. Bi sürü uğraş yani.