arkadaslar okuldakı mudur, mebsis den kendı okulumuzu acıyor,daha sonra da farklı bi pencere de yıne mebsıs den baska bı okulu acıyor.daha sonra ılk actıgı pencere de ikinci actıgı okulun mebsısı oluyor.neden anlayamadım.expoler 8 ı kaldırıp yenıden kurmak ıstedım ama onuda yapamadım.okulumuzda bilgisayarcı olmadıgı ıcın ben ılgılenmek zorunda kalıyorum.yardım edersenız cok sevınırım....bu arada bılgısayarda vısta yuklu!
dıp not : mebsısde her okulun ayrı bı kullanıcı adı ve sıfresı var.
aynı ıslemı baska bılgısayrda denedıgımızde aynı sorunla karsılasmıyoruz
expolerer 8 de hata
Peki başka sitelerde çıkıyormu bu durum?
arkadaslar okuldakı mudur, mebsis den kendı okulumuzu acıyor,daha sonra da farklı bi pencere de yıne mebsıs den baska bı okulu acıyor.daha sonra ılk actıgı pencere de ikinci actıgı okulun mebsısı oluyor.neden anlayamadım.expoler 8 ı kaldırıp yenıden kurmak ıstedım ama onuda yapamadım.okulumuzda bilgisayarcı olmadıgı ıcın ben ılgılenmek zorunda kalıyorum.yardım edersenız cok sevınırım....bu arada bılgısayarda vısta yuklu!Hocam İYi Geceler Bunu Birde Şunla Deneyin Mozilla Firefox'u İndirin Ve Ardından Kurun Sonra Tekrar Deneyin Sorununuz Çözülecektir İyi Geceler ...
dıp not : mebsısde her okulun ayrı bı kullanıcı adı ve sıfresı var.
aynı ıslemı baska bılgısayrda denedıgımızde aynı sorunla karsılasmıNe Öğretmenisiniz Acaba :)
Mozilla Firefox Web Browser :İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
fen bilgisi öğretmenıyım....ama okulumuz da bilgisayar ogretmenı olmadıgı ıcın bılgısayar derslerıne de ben gırıyorum.yardımınız ıcın tesekur ederım :9
Firefox ile denediğinizde böyle bir durumla karşılaşmadınız mı?
mudur beyın pc sı oldugu ıcın fırefox da ne olacagını henuz bılemıyorum.yarın bakıcaz artık ne olacagına umarım kotu bısey olmazz :/ bu arada tek soru ıcın katılmadım,baska sorular sordum bile ;) istersenız o sorularada cevap verebılırsınız ? :)
mudur beyın pc sı oldugu ıcın fırefox da ne olacagını henuz bılemıyorum.yarın bakıcaz artık ne olacagına umarım kotu bısey olmazz :/ bu arada tek soru ıcın katılmadım,baska sorular sordum bile ;) istersenız o sorularada cevap verebılırsınız ? :)gülmekten öldürdüm gece gece valla ;)internet ayarlarını sıfırlayın..bir de öle bakın..
firefox da yükleyebilirsiniz tabiki..
diğer sorular için bekliyorum ?:)
ınternet ayarlarını sıfırladım ama yıne aynı sorun varr!