Samsung Wave 8500 mi yoksa nokia express music 5800 mi hangisini almalıyım hangisi daha avantajlı ? yardımcı olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER.
express music 5800
eğer 900 küsür lira verebiliyorsan; Motorola Milestone XT720 tavsiye ederim. İlla arasından dersen tabii ki Samsung Wave'yi seçerdim. Uygulama olarak neredeyse aynı yelpaze genişliğine sahipler ama Super AMOLED, 5 mp kamera gibi belli başlı ayrıcalıklar 5800'dan kendini üstün kıldırtıyor.
ben 480 liraya 5800 aldım gayet memnunum tavsiye ederim
ARKADAŞLAR BEN SAMSUNG WAWE 1 YENİ ALDIM BİRAZ OYNADIM DİYE ŞİNDİ EKRANIM YAN YATMIYOR KLAVYEMİ YAN YATMIYOR BİRDE RESİMLERİM TERS GÖZÜKİYOR YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
ARKADAŞLAR BEN SAMSUNG WAWE 1 YENİ ALDIM BİRAZ OYNADIM DİYE ŞİNDİ EKRANIM YAN YATMIYOR KLAVYEMİ YAN YATMIYOR BİRDE RESİMLERİM TERS GÖZÜKİYOR YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
[email=m_yildiz_1989@hotmail.com]m_yildiz_1989@hotmail.com[/email] lütfen bu msn ye imail olarak atın saygıylar