F.Bahçelilerin hoşuna gitmeyecek sözler

minimaladam
11-01-2014, 19:16   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
221 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010


Devre arasında takıma tranfser yapılıp yapımayacağı ve takımdaki futbolculara teklif gelip gelmediği yönündeki soruya cevap veren Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu şöyle cevapladı:
"Yabancı oyuncu transferimiz olmayacak. Yerli futbolcu da bakılıyor; ancak o yönde de bir transferimiz olmacak. Ersun Yanal'ın da böyle bir şey istediğini sanmıyorum. Oyuncularımızdan bazılarına gayri resmi teklifler var; ama resmi olmadığı için açıklayamıyoruz."
Taraftarlarının neden olduğu tribün olayları nedeniyle ceza sınırında olduklarını hatırlatan Mahmut Uslu, sarı-lacivertli taraftarlara şu uyarıları yaptı:
"Bildiğini gibi limitteyiz. Yanlış yapılan tezahüratlar, küfür gibi olaylar başımıza çok ciddi işler açıyor. Kendini bilmez birisi tarafından dışarıdan atılan bir şey yüzünden CAS'tan daha yeni bir ceza yedik. Çok özen göstermemiz lazım. Çünkü içeride 8, deplasmanda 9 maçımız var. Birisini deplasman saymıyoruz zaten. Nasıl olsa onları orada da yeneceğiz. İçerideki 8 maçta ceza almamamız lazım."

salih 123
11-02-2014, 17:25   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

hangi o ç yazdı bunu