daha önce C diskini bölümleyip F diski diye ayrı bir bölüm oluşturmutum. bugün partition magic programını kurup F diskinin kapasitesini arttırmak istedim fakat part. magic windows 7 ile uyumlu olmadığı için programı kuramadım. daha sonra bilgisayarı açtığımda bilgisayar F diskini görmüyyor. disk yönetimini açtığımda aşağıdaki görüntü var.bu arada bilgisayarım hp pavilion dv6 1320et. yardımlarınızı bekliyorum.
F sabit diskim görünmüyor
daha önce C diskini bölümleyip F diski diye ayrı bir bölüm oluşturmutum. bugün partition magic programını kurup F diskinin kapasitesini arttırmak istedim fakat part. magic windows 7 ile uyumlu olmadığı için programı kuramadım. daha sonra bilgisayarı açtığımda bilgisayar F diskini görmüyyor. disk yönetimini açtığımda aşağıdaki görüntü var.bu arada bilgisayarım hp pavilion dv6 1320et. yardımlarınızı bekliyorum.system diski olabilirmi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
hayır alt tarafta görünen isimsiz 127 gb lık bölüm. bu bölümü içindeki bilgiler silinmeden nasıl kurtarabilirim?
OP Taze Üye
8 mesaj
r-studio adlı prrogramı kurup verileri kurtardım, biçimlendirme yapmaya çalışıyorum ama "beklenmeyen bir hata oluştu. hata ile ilgili daha fazla bilgi için sistem olay günlüğünü denetleyin." diye bir hata veriyor dolaysıyla F bölümünü hala kullanamıyorum. F diskitini nasıl aktif hale getirebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yıllanmış Üye
311 mesaj
r-studio adlı prrogramı kurup verileri kurtardım, biçimlendirme yapmaya çalışıyorum ama "beklenmeyen bir hata oluştu. hata ile ilgili daha fazla bilgi için sistem olay günlüğünü denetleyin." diye bir hata veriyor dolaysıyla F bölümünü hala kullanamıyorum. F diskitini nasıl aktif hale getirebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.üzerine sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştirden bir isim ve harf vermeyi denedinmi?
OP Taze Üye
8 mesaj
göürnmeyen kısmın üzerine gelip sağ tıkladım birimi sil dedim sonra yeni birim oluşturu seçtim böylece görünmeyen f aktif hale geldi böylece sorunda çözülmüş oldu.
Yıllanmış Üye
311 mesaj
göürnmeyen kısmın üzerine gelip sağ tıkladım birimi sil dedim sonra yeni birim oluşturu seçtim böylece görünmeyen f aktif hale geldi böylece sorunda çözülmüş oldu.e tamamda böyle yapınca bilgilerde silinir
bilgiler silinsin istemiyorum demişsin ondan dene dedim yoksa tabii ki formatı basarsan düzelir :))