Yeni bir sistem kurdum ama ne yazıkki daha Wİn Me kurmaya başladığımda hatalar başladı. Microsoft klavye ve farenin kurulum cd leri bile çalışmıyor. ctrl+alt+del de arkada devamlı bilinmeyen diye bişi çalışıyo ve sistemi kilitliyor. Sürekli hata mesajlarıyla bilgisayarı ya ben kapatmak ya da kendi kapanmak zorunda kalıyor. Ben ekran kartından şüpheleniyorum ama kanıt bulamadım. TV kartını hiç çalıştıramıyorum. Yani baştan aşağıya hep sorun.Acil yardıma ihtiyacım var .Şimdiden teşekkürler.
Sistem
P4 2.8 mhz 800cache
Asus P4V8X-X anakart
Nvidia Geforce 128mb MX 400
Maxtor 120 Gb HDD
Genesis Tv Tuner tv kart
512 pc 400 ram
F1
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Windows Me Çok İyi değil.Bence XP Kurmanı Tavsiye ederim...
Böyle bi makinaya winme kurupta yazık etme makinana.
En iyisi Win98+WinXP ama XP olmasa da olur herhalde
alıntı:
Gönderen : Diablo50XP olmasa da olur herhalde
+1
+10
hattaa +100000
ya aytek vazgeçmeyeceksin 98 savunuculuğundan haklısın ama ne diyeyim abi nerdeyse her şeyi destekliyo hzlı az yer kaplıyooo ...
uzun bi aradan sonra bir programı XP çalıştırmaması yüzünden Win 98 SE geri döndüm ama abi XP nin yerini tutmuyor.İşlemcinin HT özelliğini sanki kullanamıyorsun gibi ? Yani XP baya başarılı.
tabii ki bu konuda maalesef haklısın @karamurat bir de şu Hyper threating olsaydı ne isterdim yaw
alıntı:
Gönderen : karamuratuzun bi aradan sonra bir programı XP çalıştırmaması yüzünden Win 98 SE geri döndüm ama abi XP nin yerini tutmuyor.İşlemcinin HT özelliğini sanki kullanamıyorsun gibi ? Yani XP baya başarılı.
+1
Windows 98 HT'yi kullanamıyor.Ancak HT'yi kullanabilmen için WinXp kullanman yada Win2000 SP4 kullanman gerekecek...
abi 98le xp yi berabe r kur olay bıtsın en ıı 98 basla buyuk yok