Bunu biraz abarttık galiba. Ben de hesabımı dondurmuştum ama değişen hiçbir şey olmadı. Çünkü grup açan kişiler kendi reklamlarını yapmaya başladılar. Ben de gruptan ayrıldım. İnsanların ne yaptıkları Facebook'un yöneticisinin umrunda değil zaten. Hakaretlerin durması için yapılabilecek en iyi şey; müslümanlığı gerektiği gibi yaşamak ve müslüman olmayan kişilerin de müslüman olabilmelerine incitmeden vesile olmaktır. Protesto ile hiçbir yere varamayız. Kaş yapayım derken göz çıkartmanın bir anlamı yok. Şeytan denilen yaratık insanları birbirine düşürmeyi çok iyi biliyor. Kıyamet günü yaklaştıkça işi daha da kolaylaşıyor. Biz insan görünümündeki kişiler de ona çok iyi yardımcı oluyoruz. Kendinize iyi bakın ve birbirimize dua etmeyi unutmayalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
Facebook ' a Karşı Hesap dondurma Başladı !
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
böyle yapacağınıza toplanıp facebook ün üstüne tüm destekleyenler ddos çeksin sonra faceye mesaj yazsın gruplar kapatılmassa saldırıya devam diye bak nasıl kapatıyorlar grupları
Taze Üye
15 mesaj
Ben tamamiyle bıraktım facebook'u.
Taze Üye
18 mesaj
facebook hesabımızı dondurduktan sonra tekrar aktifleştirdiğimizde üye olduğumuz gruplar yada uygulamalarda herhangi bir sorun olur mu bir bilginiz var mı?
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
hesabı dondurmayın yardım merkezinden gizliliğe girin hesabımı kalıcı olarak sildirmek istiyorum deyin 14 gün sonra hesabınız silinir resimli anlatım burda http://www.zevkli-forum.com/facebook-hesabini-tamamen-silmek-resimli-anlatim-t123760.html?s=0779ba34b78b6544f470fc9c73977c39&