Facebook CEO'su da aldı ama...

CHIP Online
15-06-2010, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg de bir iPhone aldı. Ama bakın kullandıktan sonra ne düşünüyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... aldi-ama_20661.html

Resimlerle: Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in "özel" pozları!

Facebok'un CEO'su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz günlerde iPhone 4'ü beklemeden kendisine bir iPhone aldı; muhtemelen bir 3GS.

Arkadaşlarıyla Facebook konuşmasının ekran görüntüsü de alınan Zuckerberg, iPhone'dan oldulça şikayetçi. BlackBerry'den parmaklarının ağrıdığını ve bu yüzden geçtiğini söyleyen Mark, iPhone için bir sürü şarj cihazı almak zorunda kaldığını belirtiyor. Daha doğrusu iPhone'un pil ömründen ve hattından şikayet ediyor. 'Bir de konuşabilmek için karasal hat almak zorunda kaldım' diyor ve iPhone'un telefon olarak ne kadar kötü olduğunu söylüyor.

Zuckerberg ya Android'e geçeceğini ya da iPhone 4 alacağını belirtiyor.


Tüm konu: Facebook CEO'su da aldı ama...

İzleyin: iPhone 4 Resmen tanıtıldı!

Resimlerle: Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in "özel" pozları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz ne düşünüyorsunuz?

uGuR.uK
15-06-2010, 23:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

iphone 7-8 gibi bir rakama gelmeden adam olcak bir telefon değil. ama bu başarısızlıktan değil apple'ın bencil ve adi politikasından ötürü. çok güzel bir teknoloji yakalamışsın, her açıdan beğeni toplayabilen bir alet ama yıllardır standart olmuş ve artık bir üründe olduğunu belirtmeye gerek duyulmayan şeyleri bile yılda bir ekliyorlar alete... 4. yılı oldu telefonun hala benim nokia 6300'daki fonksiyonların yarısı kadar birşey yok. can alıcı dokunmatiği ve wi-fi kullanımını iyi becermişler, geri kalanlarıda her sene kakalayıp kakalayıp duruyorlar... daha geçen sene telefona video çekme özelliği geldi ve öyle bir duyurdularki sanki video kaydını bunlar icat etti anasını satim?!? sırf bu ve bunun gibi biton sebep için milestone xt720 alıyorum iphone yerine.