Facebook Görüntülü Konuşma Hatası (Windows 8.1)

STALKER_X1
28-12-2013, 20:32   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.

Dizüstü bilgisayarimda Windows 8 işletim sistemini kullanmaktaydim. Mağaza bölümünden Windows 8.1 Sürümünün Güncellemesini yaptım.

Fakat Güncellemeden sonra Bilgisayarimdan Herhangi bir tarayici ile Facebook'ta Görüntülü Konuşamıyorum. Ne ben karşı tarafı arayabiliyorum. nede karşı taraf bana ulaşabiliyor.

Başka bir bilgisayardan beni arayanlar '' Uyumsuz işletim sistemi veya tarayıcı '' hatasi ile karşılaşıyorlar. Hatanin fotoğrafini buraya koydum.

Bu sorun başına gelen veya çözümü için bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :)

feanorking
29-12-2013, 09:40   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

çok ilginç bende 8.1 pro kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım görüntülü konuşma ile.
Skype ile dene bakalım orada çalışacak mı belki kameranın sürücüsü uyumlu değildir onlara bir bak.

STALKER_X1
01-01-2014, 19:10   |  #3  
OP Yeni Üye
27 mesaj
Alıntı: gcb1903  
çok ilginç bende 8.1 pro kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım görüntülü konuşma ile.
Skype ile dene bakalım orada çalışacak mı belki kameranın sürücüsü uyumlu değildir onlara bir bak.

Windows 8.1 tamamıyla eksik bir yazılım yani çok erken çıktı ve çok eksiği var. bazen exe. lerde sapıtabiliyor. Ben çözümü Formatla Win8 yüklemkte buldum. kameramın uyumsuz olması imkansız konuda belirttiğim üzerine Laptopun üzerindeki dahili kamerasi Skype da çözüm değil malesef. 

Win 8.1 yükleyecek arkadaşlara önerim, daha çok yol alması gerek en az 2 yıl Windows 8 ile devam etmenizi öneriyorum. tahminim 2015 te 8.1 desteğide ortadan kalkıcak ve bunca kullanıcı mağdur kalacak..

Kapalı Hesap (158332)
03-01-2014, 06:43   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj

Çok yanlış düşünüyorsunuz. :)
Şöyle ki, Microsoft Windows 8 tabanlı yazılımlarının popülüretesi nedeniyle özellikle Windows 7 ve Windows 8 uzun süre update ve teknik destek sağlamaya devam edecektir. Windows 8.1 ile olan sorununuza gelince öncelikle Microsoft bu "yama" da daha çok stabiliteyi ve performansa önem vermiş ve Windows 8 deki bir çok kullanıcı yorumunu değerlendirmiştir. Kullandığınız sürümün orjinelliğine dikket etmenizle birlikte sorunun kaynağının sizin donanımsal veya yazılımsal olabileceğini düşünmekteyim. Herhangi bir uyumsuz parça veya tanımlanmayan donanımsal bir sorun olabilir.

Şahsen kendim uzunca bir zaman kullandım ve herhagi bir sorunla karşılaşmadım. Windows 8 den daha hafif bir Microsoft şaheseri. Tavsiye ederim.

İyi günler...

oznuronur
14-01-2014, 20:04   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Asıl siz yanlış düşünüyorsunuz.

Benim işletim sistemim lisanslı , 8.1 güncelleştirmesini dün gerçekleştirdim. Güncelleştirme yapmadan 3-4 saat önce facebookta görüntülü görüşme yapmıştım. Güncelleştirmeden hemen sonra facebookta görüntüle görüşme yapmak istediğimde ise herkesin karşılaştiğı bu sorunla karşılaşılaştım. İnternette araştırma yaptığımda , güncelleştirme yapan bütün kullanıcılar aynı sorundan bahsediyordu. Bu microsoftun açığıdır ve kullanıcıların memnuniyeti için acilen çözüm bulunması gerekli.

mustafa2116
09-02-2014, 01:46   |  #6  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

Arkadaşlar sorun
C:\Users\*******\AppData\Local\Facebook adlı klasör içinde.

programı  bulun ve eklentiyi tekrar yükleyin.
yada öylece silip tekrar kurun. :D

***** olan yere kendi kullanıcı adınızı girin.