öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşlar doğru yere taşırsa sevinirim. sorunum şu:
iki tane facebook hesabım vardı birisi pasifti aktifleştirdim ve ana email adresi olarak kendi mail adresimi yazdm ama hesaba katmadığım bişey vardı diğer facebook hesabımın da mail adresi aynıydı! giriş yaparken hep sonradan aktifleştrdiğime girebiliyordum diğerine erişemiyordum ve bu sorunu düzeltmek için sonradan etkinleştirdiğim hesabın mail adresini başka bitaneyle değiştirdim ama budefa yine eski aktif olan hesabıma erişemiyorum giriş yapmak istediğimde geçersiz eposta şifre kombinasyonu diyor şifremi yenilemeye çalıştım ama yenileme postası mail adresime ulaşmıyor. umarım anlatabilmişimdir yardımlarınız için teşekkürler.
facebook hesabıma erişemiyorum!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
bir sorun bu kadar güzel özetlenebilir ya tebrik ederim...aynı problem bende de var..ikinci hesabımı açarken ilk açtığım hesapla aynı maili kullanınca eski hesabımdaki fotolar, yorumlar, arkdaşlar, gruplar, vs. hepsi gitti..ama ulaşabilme imkanımız var gibi çünkü arkadaş listemde kimse olmamasına rağmen bana önerdiği arkadşlar tamamen benim listemdeki bütün eski arkadaşlarım...ben internette baya bi araştırdım ama bulamadım eğer bulursanız benimle de paylaşın olur mu? ben de bulursam size anlatacağım...
teşekkür ederim şimdiden