Merhaba arkadaşlar ,
Facebookta sayfanız varsa silin , sayfaya her biri baktığında sizin kotanızdan düşüyor . 10 günde 400 mb kota kaldı 4 gb ' dan . Sayfanız , grubunuz vs. varsa silin , benim gibi mağdur olmayın . Kotanında bundan dolayı düştüğü garanti , yani başka birşey neden olmuş olamaz ve yetkililere de sordum onlarda doğruladı .
Facebook Kota Sorunu
arkadaşlar sizler bilgilenin diye yazdım , bana da saçma geldi bu olay , ama maalesef uydurmadım gerçek olay :(
hocam profile bakınca gitmiyo zaten , bi sayfa açmıştım , oraya her biri baktığında kotamdan gidiyormuş , TİM' e gittim sordum , bundan olmuştur dediler , her ay ne kadar video izliyosam yine o kadar izlemişimdir , fazlası yok , ben sadece bilgi paylaştım ....
bence dostum hemen sakin olmalısın,sakinleş,bi bardak su iç,anlıyorum seni, sorun senin gelir ve giderlerinin birbirini tutmuyor olması aynısı bazen banada oluyor sonuna kadar hak veriyorum sana malüm cepte fazla para olmayınca o kotalar sonra insanı kotalıyo ve bunun sonucunda insaoğlu yani bizler mantıklı düşünemiyoruz halbuki kota sıkıntısı olmayan bi insanın aklına böyle bir şey gelirmi gelmez,öncelikle şöyle düşünmeni öneriyorum; 1. kotanı yiyen kişilerin anti virüs programlarının oldugnu düşün böyle hiç olmazsa işe yaradı bea! dersin rahatlarsın. 2. oynadıgın oyunların veya kullandıgın programların güncellemesi oldugunu düşün buda bi nebze olsun rahatlatır insanı. 3. modemine mahalledeki haylaz bir çocugun girip senin kotana kaşık salladıgını düşün buda hiç olmazsa çocukla çocuk olunmaz mantıgından giderek seni rahatlatır. 4. sen evden yokken senin haylaz hiperaktif kardeşlerinden birinin veya komşularından birinin art arda filmler izledigini veya wcye gitmeden önce youtüpünü açık unuttuğunu ve playlisteki 20 videonun sen wcden çıkana kadar oynadıgını düşün sonuçta 20*200mb =4 gb eder,bu da seni bi nebze olsun rahatlatır ... ama dostum sakın ha sakın -hatta paintin (windowsun klasik resim defteri ) güncelleme yaptıgını bile düşünebilirsin hiç yoktan iyidir - facebooktaki sayfana milyonlarca! kişinin baktığı için senin 4 cicibaytının puf olup havalara uçtugunu düşünme çünkü bu belirti seni hiç iyi şeylerin beklemediğinin İŞARETLERİDİR.
& ÖLÜM VAR &
Anla artık anla yani ölüm var !..
Unutma ki kota fani ölüm var !..
SAYGILAR ...
bence dostum hemen sakin olmalısın,sakinleş,bi bardak su iç,anlıyorum seni, sorun senin gelir ve giderlerinin birbirini tutmuyor olması aynısı bazen banada oluyor sonuna kadar hak veriyorum sana malüm cepte fazla para olmayınca o kotalar sonra insanı kotalıyo ve bunun sonucunda insaoğlu yani bizler mantıklı düşünemiyoruz halbuki kota sıkıntısı olmayan bi insanın aklına böyle bir şey gelirmi gelmez,öncelikle şöyle düşünmeni öneriyorum; 1. kotanı yiyen kişilerin anti virüs programlarının oldugnu düşün böyle hiç olmazsa işe yaradı bea! dersin rahatlarsın. 2. oynadıgın oyunların veya kullandıgın programların güncellemesi oldugunu düşün buda bi nebze olsun rahatlatır insanı. 3. modemine mahalledeki haylaz bir çocugun girip senin kotana kaşık salladıgını düşün buda hiç olmazsa çocukla çocuk olunmaz mantıgından giderek seni rahatlatır. 4. sen evden yokken senin haylaz hiperaktif kardeşlerinden birinin veya komşularından birinin art arda filmler izledigini veya wcye gitmeden önce youtüpünü açık unuttuğunu ve playlisteki 20 videonun sen wcden çıkana kadar oynadıgını düşün sonuçta 20*200mb =4 gb eder,bu da seni bi nebze olsun rahatlatır ... ama dostum sakın ha sakın -hatta paintin (windowsun klasik resim defteri ) güncelleme yaptıgını bile düşünebilirsin hiç yoktan iyidir - facebooktaki sayfana milyonlarca! kişinin baktığı için senin 4 cicibaytının puf olup havalara uçtugunu düşünme çünkü bu belirti seni hiç iyi şeylerin beklemediğinin İŞARETLERİDİR.üstte yazan arkadaşlar yerine başka bir türlü yaklaşmışsın teşekkür ederim
& ÖLÜM VAR &
Anla artık anla yani ölüm var !..
Unutma ki kota fani ölüm var !..
SAYGILAR ...