Facebook kurucusundan Google+ yorumu!

CHIP Online
09-07-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Facebook'un patronu Zuckerberg, gün geçmiyor ki Google+ hakkında yeni bir şeyler söylemesin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... e-yorumu_27911.html

Resimlerle: Google'ın en garip 10 yatırımı!

Google'ın videolu arama ve grup chat gibi özellikleri olan sosyal ağı Google+, Facebook kurucusunun da gündeminde. Mark Zuckerberg, Facebook ve Skype'ın yeni videolu arama özelliğini açıklarken sorulan bir soru üzerine sözü Google+'a da getirdi.

Mark Zuckerberg Google+ hakkında şunları söyledi; "Google+'da herkesin yaptığı gibi ben de biraz zaman geçirdim. Gelecek beş yılda sosyal uygulamaların nasıl geliştirileceğini merak ediyorsanız, yalnızca Google'ın sosyal ağları daha fazla kullanmayacağını göreceksiniz. Netflix gibi şirketler de kendi sosyal yapılarını oluşturmaya çalışacaklar. Bu durum, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı. Önümüzdeki beş yıla bakınca bunu bir gelişme olarak görüyorum."

Google+ ve Facebook arasındaki rekabetin nerelere gideceği de merak konusu.

Tüm konu: Facebook kurucusundan Google+ yorumu!

Resimlerle: Google'ın en garip 10 yatırımı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sosyal ağların daha da gelişeceğine inanıyor musunuz?

melen
09-07-2011, 20:08   |  #2  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Google+.

sosyalik
09-07-2011, 21:07   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Gelişecek ama Türkiye bundan nasibini alamayacak.Facebook'çular sağolsun.Aslında derdim Facebook ile değil,Facebook'takilerle.Google+ da Türkiye'de yine azınlık tarafından kullanılacak.Friendfeed'in yerini alacak yani.

siber961
11-07-2011, 09:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
312 mesaj

Başa baş rekabet olacak.