facebook'a genelde telefondan giriyorum. Bilgisayarda kardeşim,babam... vs takılıyor. Geçen Face Hesabıma girdim. Anasayfa ve benim profilim reklam dolu. Biraz araştırdım, Virüs bulaşmış. Farklı tarayıcılardan girdim, farklı hesaplardan girdim sonuç değişmedi. Resim aşağıda, yardım lütfen...
Facebook Reklam Virüsü Sorunu..!
bilgisayarına kaspersky yukle tarat sonra advenced system care yukle tarat pc guncelleştirmelerini yap ve tarayıcını silip baştan yukle.Peki dostum deniycem.
1.Bilgisayarını bir güvenlik yazılımıyla tarat.
2.Facebook şifreni değiştir ve güvenli bağlantı(https) kullan.
3.Ayarlardan tüm uygulamaları tek tek kaldır, tüm izinleri engelle. Sonra bildiğin, yararlı olduğunu düşündüğün, sık kullandığın bazı uygulamaları tekrar etkinleştirebilirsin.
4.Son olarak bir daha bilmediğin hiçbir linke tıklama. Zaman tünelinden kurtulmak için eklenti falan da indirme :)
Son Düzenleme: Mert_06 ~ 30 Mayıs 2012 18:54
''netrunner'' dediklerini yaptım ama bir işe yaramadı gene de saol.
1.Bilgisayarını bir güvenlik yazılımıyla tarat.Ayarlardan uygulamaları kaldırmak ve izinleri engellemek. Bunu biraz açarsan sevinirim. :) Zaman tünelinde mutluyum, insan yavaş yavaş alışıyor. :)
2.Facebook şifreni değiştir ve güvenli bağlantı(https) kullan.
3.Ayarlardan tüm uygulamaları tek tek kaldır, tüm izinleri engelle. Sonra bildiğin, yararlı olduğunu düşündüğün, sık kullandığın bazı uygulamaları tekrar etkinleştirebilirsin.
4.Son olarak bir daha bilmediğin hiçbir linke tıklama. Zaman tünelinden kurtulmak için eklenti falan da indirme :)ozaman combofix senin ilacın veyaCombofix bildiğim kadarıyla USB yoluyla bulaşan virüsleri temizlemek için kullanılıyor ama SpyBot'u deniycem. Saol.Son Düzenleme: HighVoltage ~ 30 Mayıs 2012 21:58
''netrunner'' dediklerini yaptım ama bir işe yaramadı gene de saol.bu yolu izle :)Ayarlardan uygulamaları kaldırmak ve izinleri engellemek. Bunu biraz açarsan sevinirim. :) Zaman tünelinde mutluyum, insan yavaş yavaş alışıyor. :)
Combofix bildiğim kadarıyla USB yoluyla bulaşan virüsleri temizlemek için kullanılıyor ama SpyBot'u deniycem. Saol.
Gizlilik ayarları>Reklamlar, Uygulamalar ve İnternet Siteleri>Ayarları Düzenle>Kullandığın uygulamalar>Tüm uygulamaları kapat.
bu yolu izle :)Yok olmadı ne bela virüsmüş arkadaş ben bi spybot'u deniyim. Bi bunun için format atmak istemiyom pcye.
Gizlilik ayarları>Reklamlar, Uygulamalar ve İnternet Siteleri>Ayarları Düzenle>Kullandığın uygulamalar>Tüm uygulamaları kapat.