!!!Facebook Sohbet Sorunu Çözüldü!!! %100

yLcn
07-11-2010, 23:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

" Sohbet edecek kimse yok " sorunu çözüldü.. 

Merhaba Arkadaşlar.. 

Facebook Sohbet Sorununu Hep Birlikte Çözeceğiz inş.

Sohbet Edecek kimse yok diye anlamsiz sorunla karşılaşan arkadaşlar telaşlanmayın :)

Şimdi aşağıda resimde gösterdiğim kırmızı yere tiklayin çevrim içi olun yazışmaya devam edin..

Bu kadar basit.. rasgele buldum.. faydalanin inş:) 

Arkadaşlar yandaki resimdeki gibiyse sorun bu resim size faydalı olacaktır. Biraz dikkatli bakın lütfen. Hiç yapamıyorsanız Arkadaş listesi oluşturunuz.

Son Düzenleme: yLcn ~ 22 Temmuz 2011 02:02
Kapalı Hesap (186082)
07-11-2010, 23:30   |  #2  
Kapalı Hesap
1,770 mesaj

bu arada orda gözüme bi yazı çarpmadı değil :D $ işaretli :D

yLcn
07-11-2010, 23:36   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

Puhahah çaktrma :)))

Kaya Erdoğdu
08-11-2010, 19:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj

Hocam böyle boş konu açmanıza gerek yok.Chipin yeterince kalitesi düştü böyle yaparak yerlerde süründürmeyin.

ikizlerholding
08-11-2010, 22:13   |  #5  
Yeni Üye
22 mesaj

Mrb kardeslerim,benim anlamadigim bisey var.Facebooktur ,Youtubedur niye bu siteler Turkiyede hep problem cikariyor?Ben Azerbaycandan katiliyorum.Valla su 2 site bizde hic bi sorun cikarmiyor.Ya ilgimi cekti de onun icin yazdim.

Kaya Erdoğdu
09-11-2010, 12:43   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
Alıntı: ikizlerholding  
Mrb kardeslerim,benim anlamadigim bisey var.Facebooktur ,Youtubedur niye bu siteler Turkiyede hep problem cikariyor?Ben Azerbaycandan katiliyorum.Valla su 2 site bizde hic bi sorun cikarmiyor.Ya ilgimi cekti de onun icin yazdim.
Mahkeme kararı ile kapatılıyor siteler. Atatürke hakaret içeren videolar olduğu için kapatılıyor youtube.

ikizlerholding
09-11-2010, 22:28   |  #7  
Yeni Üye
22 mesaj
Alıntı: Kaya Erdoğdu  
Mahkeme kararı ile kapatılıyor siteler. Atatürke hakaret içeren videolar olduğu için kapatılıyor youtube.

Ataturke hakaret edecek naptiki youtube?

mmemduh2
12-02-2011, 23:02   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: ikizlerholding  
oncelıkle cok sagol kardes tesekkur ederım konu paylasımı ıcın

ve cıftlerholdıng kardes kım goze batarsa kım bırının yarasını deserse ona yuklenırler herhalde sen daha mılletı tanıyamadın nıye mı turklere yuklenıyorlar soyle soyleyım atalarım cok yuklenmısler atalarına nıye mı ataturke hakaret edıyorlar onların saygı duyacagı bır ataları olmadıgı ıcın onların yoksukluk ıcınde alınmıs zaferlerı olmadıkları ıcın onların kesın kazandık dıyıpde yenılgıye ugrayan gecmısdekı ınsanları var cunkı onlar kendı analarına babalarına saygı duymuyorlar kı kalmıslarda bızım atamıza mı saygı duysunlar merak etme bıze 1 yuklenırler bız 10 guclenırız 5 yuklenırız bız TURKUZ cunkı TURK ;)

sırf bu yorumu yazmak ıcın uye oldum xD

kadir1905
18-06-2011, 20:29   |  #9  
Taze Üye
3 mesaj

benim sorum facebook ta arkadaşlarımla sohbet edememem.Mesela birine bir şey yazıyorum ona gidiyor fakat tam o bana yazacakken ben ona çevirim dışı olarak gözüküyorum fakat ben çevirimiçiyim. Yani onun mesajları bana gelmiyor .İlk yazdığım mesaj haricindeki mesajlarımda arkadaşıma gitmiyor.Bunu yanyana bilgisayarlarda denedik aynen bu şekilde oldu. Eğer bi çözümü varsa yardımcı olursananız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygıla