Facebook'ta can sıkan 10 fotoğraf trendi!

CHIP Online
12-06-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'ta paylaştığınız bu kareler size hoş gelebilir ama aslında çoğumuz onlardan nefret ediyoruz

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... f-trendi_40888.html

Resimlerle: 2013 model Facebook!

Fotoğrafçılık, eğlenceli olduğu kadar rahatlatıcı bir hobi. Ancak sosyal ağlarda ortaya çıkan trendler, sizi sosyal ağlardan bezdirecek kadar can sıkıcı olabiliyor. Her yakaladığımız kareyi internette paylaşmak bize keyif verse de, başkalarını o kadar keyiflendirmeyebilir. İşte sosyal ağları saran ve bazılarımızın canını fena biçimde sıkan 10 fotoğraf trendi.

Et gösterisi

İster erkek olsun ister kadın, bazılarımız vücudumuzun belirli kısımlarını herkese göstermekten gurur duyuyor. Ancak muhteşem karın kaslarınızı veya vücudunuzun muhtelif bölümlerini herkes sandığınız kadar merak etmiyor olabilir.

Uygunsuz yerler

Son zamanlarda banyoda ve tuvalette fotoğraf çekmek gayet normal karşılanır hale geldi. Makyaj yaparken iPhone'unuz ile aynadaki yansımanızı çekmekten daha yaratıcı bir fikir aklınıza eminiz geliyordur.

Hayatıyla böbürlenenler

Sevgilisini nasıl öptüğünü gösteren bir arkadaşınız, yeni gıcır arabasının içinde oturan bir başka arkadaşınız ve tatilde bütün iş stresinden uzaklaşıp hayatın tadını çıkaran arkadaşınız... Hepsi de kendine güvenin ve böbürlenmenin doruklarındalar.


Tüm Konu: Facebook'ta can sıkan 10 fotoğraf trendi!

Resimlerle: 2013 model Facebook!

Kaynak: www.chip.com.tr