Facebook'ta ilgi çekici olmak

CHIP Online
16-04-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'da yazdığınız durum güncellemeleri dikkat çeksin istiyorsanız, işte bilmeniz gerekenler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... ci-olmak_33099.html

Resimlerle: Facebook ortak kurucusundan iPhone uygulaması!

Facebook'da yazdığınız durum güncellemelerinizin hepsine yorum beklemiyor olabilirsiniz. Zira zaman zaman sadece ailenizin veya arkadaşlarınızın hayatınızda ne olup bittiğini öğrenmeleri için yazıyor olabilirsiniz. Peki canlı bir konuşma başlatmak için nasıl bir durum güncellemesi yazabilirsiniz? İşte bu konuda size yardımcı olacak küçük ipuçları.

İlgi çekici haberler verin: İnsanların başka yerlerde bulamayacağı "son dakika" haberleri (veya şaşırtıcı, benzersiz bir olayı) paylaştığınızda, ona anında yorum geldiğini göreceksiniz.

Gariplikleri paylaşın: Karşınıza çıkan gariplikleri (tabi ki kimseyi incitmemek şartıyla) anlattığınız gönderiler de genellikle arkadaşlarınızın ilgisini çekiyor. Bu, bir haber makalesine cevap veya aldığınız saçma bir e-postayla ilgili olabilir.

Fikir istemek: Normalde Facebook duvar gönderilerine hiç cevap vermeyen kullanıcılar dahi, bir tavsiye istediğinizde size cevap verebilir. "Nasıl erken kalkabilirim?", "yemek yemeden nasıl daha çok dayanabilirim?" gibi sorular ilgi çekebiliyor.

Tüm konu: Facebook'ta ilgi çekici olmak

İzleyin: Facebook 1990'larda olsaydı...

Resimlerle: Facebook ortak kurucusundan iPhone uygulaması!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce en çok dikkat çeken durum güncellemeleri, hangileri?