133 geneli okuldan...
Facebook'ta kaç arkadaşınız var?
face te 298 arkadaşım var..hepsi ya b girl yada bboy ..yani hepsi break dansçı ve %99 u yabancı..genelde iyi olan ingilizcemi daha da iyi yapmak için işe yarıyorlar yada break dans ta sormak isteğim bişey olursa pat diye o an açık olan birine sorabilyorum..nasıl olsa hepsi dansçı..
samimi lik konusuna gelince : Ben kimseyle samimi olmam..!
İyi güzel bir araştırma olmuş ama olay sitenin kullanım amacında bitiyor. Facebook sadece samimi, görüşülen, herzaman gördüğünde selam verilen kişileri eklemek için kullanılan bir site değil. İnsanlar orada işyerinden, sosyal kulüplerden gördüklerini ekleyebilir, sadece yaptığı şeylerden haberdar olmak için. Samimi olmak gerekmiyor eklemek için.. (Sapıklık yapmayı ayrı tutuyorum)Profesörün araştırmasının doğruluğuna bir şey söyleyemem ama bunun facebook ile ilişkilendirilmesi bence yanlış.
Benim 282 kişim var ama çoğu ile muhabbet sıfır :9 Hatta bu yüzden Ma se mi aggiungi e poi nn mi parli...ma k kazz m'aggiung a fà isimli bir italyan gruba girdim. Tercümesi : Madem benimle konuşmayacaktın ne mikime beni ekledin? Siz de girin isterseniz :9 Sevgiler...
yapıcı olamıyorum yıkıcı oluyorum ben yedin lafı tabi salla şimdi ..
benim 50 tane benim arkadaşım olmaz dostum olur. ilk zamanlar herkezi yüklüyordum daha doğrusu bana talep gönderiyorlardı bende kabul ediyordum ama bu adamların çoğuyla selamlaşmıyordum bile. gereksiz adamlar sildim şimdi mesut ve bahtiyarım.
Bir gün facebook işe yarar diye kayıt oldum ve kimsecikleri ne aradım ne de bana gelen arkadaş tekliflerini kabul ettim.Güncellemelerimi yapıp çıkıyorum.
Burada kaç tane arkadaş yerine bence aslı önemli olan gerçek dostunuz var mı bu daha önemli, isterseniz 1,000,000 tane arkadaşınız olsun içinde bir tane gerçek arkadaşınız yoksa bu sayının bence bir önemi yok, yalnızsanız yine yalnızsınızdır.
Benim 206 arkadaşım var ama gerçek hayatta da bazılarına çok yakın olmasam da 80 tane vardır en az.
110 TANE ARKADASIM VAR AMA TOPLASANIZ 20 SINLE KONUSUYORUM :(