Facebook'ta zaman kazandıran ipuçları!

CHIP Online
01-07-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu basit ipuçları sayesinde Facebook'ta daha kısa sürede çok daha fazla şey yapabilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... ipuclari_27725.html

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!

Facebook kullanıcıları, sosyal paylaşım sitesinde şüphesiz bolca vakit geçiriyorlar ancak bu vakti de iyi kullanabilmek oldukça önemli. Bu yazıda sizlere bu vakti daha iyi kullanabileceğiniz birkaç küçük ipucu vereceğiz.

Öncelikle Facebook'ta bolca arkadaşınız varsa liste veya grup yapmak çok önemli. Bu şekilde içerik paylaşacağınız kişileri teker teker seçmek yerine grup halinde seçerek zamandan kazanabilirsiniz. Daha sonra Facebook durum güncellemeleri yaparken bir arkadaşınızın adını iletide görmek istiyorsanız kelimeye "@"le başladıktan sonra arkadaşınızın adının ilk iki harfini girin ve çıkan seçeneklerden arkadaşınızı rahatça bulun.

Facebook'ta fotoğraf paylaşmak ve albüm hazırlamak oldukça kolay ancak bunun için özel olarak hazırlanmış Windows Live Photo Gallery gibi programları da kullanabilirsiniz. Örneğin bu gibi programlarda albümünüzü hazırladıktan sonra Facebook seçeneğine tıkladığınızda rahatça profilinize fotoğrafları koyabilirsiniz.

Tüm konu: Facebook'ta zaman kazandıran ipuçları!

İzleyin: Facebook filmine ikinci fragman

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook'ta kısayol kullanıyor musunuz?

siber961
01-07-2011, 15:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

İpuçları güzel paylaşım için teşekkür ederim, fakat facebookta güzel bilgi paylaşımları dışında  bazı şeyler gerçekten zaman öldürüyor boş zaman kaybı.

sosyalik
01-07-2011, 15:21   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010
Alıntı: siber961  
İpuçları güzel paylaşım için teşekkür ederim, fakat facebookta güzel bilgi paylaşımları dışında  bazı şeyler gerçekten zaman öldürüyor boş zaman kaybı.
Facebook'ta bilgi paylaşımı da kalmadı artık.Her şey boş zaman kaybı.Hele şu dandik Facebook sayfa ve gruplarından nefret ediyorum ve tabi ki 1000 tane arkadaşı olan kişilerden ve karartılmış profil fotoğraflarından.
İşin garibi geçen yaz Facebook'tan çıkmayanları şimdi Facebook'ta göremiyorum.Girseler de sadece sohbet için giriyorlar.İnsanlar Facebook'tan sıkıldı çünkü artık.Google bu sefer, Google+ ile tutturacak gibi şu işi bakalım.