Facebook'u bir de böyle görün

CHIP Online
22-10-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hayatlarımızın olmazsa olmazı konumundaki Facebook, farklı bir biçimde karşımıza çıkmaya hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... le-gorun_23118.html

Resimlerle: Facebook'un 7 bilinmeyeni

Facebook uygulamarı günümüz Anroid telefonlarının hemen hepsinde bulunuyor. Android telefon sahiplerinin yüzünü güldüren bu uygulamaysa, Windows Phone 7 işletim sistemi ile de kullanıcılara sunulacak.

WP 7'den belki de en çok beklenen hamlelerden bir tanesiydi Facebook uygulaması. Kullanıcılarının yüzünü güldüren WP 7, büyük bir ihtimal ilen harici bir Facebook uygulamasına gerek kalmadan, kendi işletim sistemi üzerinde direk bir bağlantı sağlayabilecek. Fakat kullanıcıların genel görüşü; WP 7'de de tıptı diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi ayrı bir Facebook uygulaması olması yönünde.

1800PocketPC'nin yaptığı habere göreyse resmi Facebook uygulaması satın alınmak üzere çoktan yola çıktı bile. Kafa karıştıransa uygulamanın yapımcısının Microsoft olarak gözükmesi oldu. Yine de uygulamanın üzerindeki Facebook logosu durumu açıklamaya yetti.

WP 7 üzerinden Facebook'ta yapabileceklerimizse şöyle; durum güncelleme, etkinlikleri takip edebilme, gelen kutumuza bakabilme, fotoğraf yükleme, arkadaş isteklerini yanıtlayabilme ve arkadaşlarımızın fotoğraflarına, duvarlarına ve içeriklerine bakabilmek olarak sıralanıyor.


Tüm konu: Facebook'u bir de böyle görün

Resimlerle: Facebook'un 7 bilinmeyeni

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Phone 7'nin Microsoft için mobil pazarda bir dönüm noktası olacağına inanıyor musunuz?