Pek takılmam facebook a ama ne garip bi hata. Samimi olsun diye mi böyle ki. İlginç.
Başlığı görünce kısa bi şaşkınlığa uğradım.
Facebook'un garip hatası
ben de ilk gördügümde cok şaşırmıştım :D zamnla alışırsın degişiklik olsun diye yapmışlar heralde sakıncası yok sitede bi hata oldugu zaman görürsün
böyle siteler ara sıra bunlara başvuruyorlar hatırlarsanız firefox tada buna benzer bir durum vardı :)
Bende Tamam'a Basmaya CaLısıyorum :D
Çeviriyi kullanıcılar yaptığı için bir komiklik olsun istemiştir
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. Facebook ve garip çeviriler. Bir örnek daha. Bence rezalet.
Tamam kullanıcılar çeviriyo ama niye birbirlerine gönderme yapmışlar ki. Kimbilir kim kime niye espri yapıyo.
Haha. Evet, nadirde olsa bende bu hatayla karşılaşmaktayım.
bence fazla yüklenmeden oluyoro kadar önemlide değil sende benim gibi kullanmamayı deneyebilirsin:)
bence sencesi yok bizim türk milleti şakayı seviyor ya da birseylere katılmayı hele ki facebook gibi türkce tercüme yardımı istiyenlere hayli hayli gururlar katılıyorlar. facebook türkce sayfasını cevirebilmek icin bir bölüm olusturdu ve bu bölüme facebook icerisindeki bütün yazıların dilinize göre cevirin bölümü kondu. ee türklerde munzurluk yapacakya. akjasdha yazmadıgınız sürece facebook bu cevirileri kendi dil bölümüne aktardı