Facebook'un yeni bombası: Facebook Messenger!

CHIP Online
10-08-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sosyal devin yeni hizmeti "Facebook Messenger" resmen tanıtıldı! İşte tüm işlevleri, bağlantı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... essenger_28534.html

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!

Yeniliğe doymayan Facebook, sitesine henüz eklediği işlevlerin ardından bu kez yepyeni bir iPhone ve Android uygulaması ile karşımızda. Messenger adlı yeni cep uygulaması, Facebook uygulamasından ayrı olarak çalışıyor.

BlackBerry'nin BBM, Apple'ın iMessage gibi uygulamalarına rakip uygulama, sadece Facebook arkadaşlarınıza değil, telefon kişilerinize de metin mesajı göndermenize izin veriyor. Bu mesajlar için bir alındı onayı istemeniz de mümkün hale getirilmiş.

Facebook, yeni hizmetin gönderdiğiniz mesajların daha çabuk okunmasını sağlayacağını iddia ediyor. Araç, toplu mesaj göndermeyi de destekliyor.

Özetle yeni uygulama, Facebook uygulamasının "Mesajlar" bölümünün ayrılarak ve SMS özellikleri eklenerek farklı bir uygulamaya taşınmış hali.

Tüm konu: Facebook'un yeni bombası: Facebook Messenger!

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook Messenger'ı deneme fırsatı buldunuz mu? Yeni özellikleri nasıl buldunuz?

faceman
10-08-2011, 11:18   |  #2  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

adamlar coştu gidiyor

murat2010
11-08-2011, 01:56   |  #3  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
Alıntı: faceman  
adamlar coştu
İstersen buna coşmak demeyelimde Google un yeni sosyal paylaşım sitesi projesi Gogle Plus Facebook u tutuşturdu diyelim... EEE artık acı bi rekabet olacak... Ama ben oldum olası şu sosyal paylaşım sitelerini sevemedim bana çok boş geliyor ama nerdeyse oralarda 24 saat duran arkadaşlar var anlamıyorum bi türlü onları....

BekleGeliyorum
11-08-2011, 02:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj

Rekabetin sonucu yeniliklerin gelmesi normal.

endlessnight
11-08-2011, 09:12   |  #5  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Google+ çıktığından beri facebook yeni yeni uygulamalar çıkarıyor.