Facebook ve Hotmail yüklenmesi ve izinsiz giriş?

lejyonerhakan
07-06-2011, 19:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Merhaba. Bugün Facebook'a giriş yapmak istediğimde bir sorunla karşılaştım.
Öncelikle internet hızım normal, ve herhangi başka bir sayfa (Hotmail hariç) normal hızıyla açılıyor. Fakat Facebook hesabıma giriş yaptığımda sayfa yavaşlıyor ve yaklaşık 30 saniye sonra açılan sayfa yarım açılıyor, ana sayfadaki bütün yazılar ve profil resmim alt alta dizilmiş şekilde duruyor. İnternet hızım yavaş olduğunda bu tür bir problemle sık karşılaşıyorum fakat özellikle kendi hesabıma giriş yaptığımda oluyor bu durum.

Ayrıca zar zor girebildiğim hesap ayarlarında "en son hesap hareketleri" dikkatimi çekti. Girmeye çalışırken modeme reset attım, altta 95 ile başlayan IP numarası geldi fakat neden Ankara yazdığını anlayamadım.

Bunun dışında Hotmail sitesine hiç giremiyorum.

Internet Explorerde de denedim fakat sonuç aynı.

Biraz araştırdım, belli bir çözümü yok fakat güvenlikle alakalı olabileceğini söylüyorlar. Keza hem Facebook hesabıma girdiğimde, hem de Hotmail(Sign In)'e girdiğimde link çubuğunun başında yeşil kilit işareti çıkıyor.

Windows Vista ve Avast Free-Antivirus kullanıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

En Son Hareketler

Yer:
Bilinmeyen KonumKonum IP adresine (=) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

Diğer Hareketler

Son Erişim:

Bugün, 18:48
Yer:
Ankara, 06, TRKonum IP adresine (=95.*********) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:39
Yer:
Ankara, 06, TRKonum IP adresine (=95.******) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
IE on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:28
Yer:
Ankara, 06, TRKonum IP adresine (=95.******) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:20
Yer:
Istanbul, 34, TRKonum IP adresine (=78.*******) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:19
Yer:
Istanbul, 34, TRKonum IP adresine (=78.***************) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:12
Yer:
Istanbul, 34, TRKonum IP adresine (=78.*******) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:12
Yer:

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

Bugün, 18:11
Yer:
Istanbul, 34, TRKonum IP adresine (=78.******) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

hareketi sonlandır
Son Erişim:

02 Haziran, 01:06
Yer:
Istanbul, 34, TRKonum IP adresine (=78.*****) göre tahmin edildi (Yaklaşık olarak)

Cihaz Türü:
Chrome on WinVista

Son Düzenleme: lejyonerhakan ~ 07 Haziran 2011 19:34
lejyonerhakan
07-06-2011, 22:03   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Birkaç saat sonra kendisi düzeldi.