facebook

HIRÇIN KIZ
30-10-2011, 12:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
187 mesaj

herkese merhaba :)

benim bilgisayarımda 2 tane tarayıcı var , biri mozilla , diğeri de internet explorer.
İnternet explorer dan face ye girdiğim zaman , bana direkt soruyor hesabınızın ve şifrenizin hatırlanmasını istermisiniz diye , bende evet diyorum ve adresimi hatırlıyor , ama bundan önce ie , deki tüm geçmişi çerezleri falan silip tertemiz yapmıştım , ondan sonra hatırlamaya başladı

ama mozillaya gelince , hiç oyle bir soru sormuyor , geçmişi de hep temiz kalıyor çetez falan hepsi otomatik olarak siliniyor , mozilla dan face ye girdiğim zaman , neden hesabınızın hatırlanmasını istermisiniz diye bir soru gelmiyor , bunun için ne yapmam lazım :(

Serkan Karadaş
30-10-2011, 12:52   |  #2  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Geçmiş ( Geçmişi asla hatırlamayacak )

öncelikle, Geçmiş ( Geçmişi asla hatırlamayacak ) bu ayarıGeçmiş ( Geçmişi hatırlayacak )
olarak değiştir. parola ve şifre ile giriş yaptığın her adres için artık sana parolayı hatırlama seçeneği olan bir soru soracak. parolaları firefox un hafızasına attıktan sonra çerez birikmesinin önüne geçmek için ayarlarını Geçmiş ( Geçmişi asla hatırlamayacak ) olarak tekrar değiştirebilirsin.
kayıtlı parolalarıgörmek veya hafızadan silmek istersen,
Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > Parolalar ( Kayıtlı parolalar )

HIRÇIN KIZ
30-10-2011, 14:07   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
187 mesaj

geçmişi hatırlayacak dedim , sonra tekrar adres ve parola girdim face ye olmadı , ama sonra güvenlik sekmesine girdim , orada bir seçenek gördüm , sitelere girilen parolaları hatırla diye , yanında ki sekmeye tıkladım , orada da , bu sitelerin parolalarını KAYDETME , yazıyordu orada da face tanımlıydı , oradaki tüm siteleri kaldırdım , ve kaydettim

sonra tekrar face ye girip denedim , evet kayıt ediyor artık , çok teşekkür ederim
ben eski bir üyeyim ama sizi hatırladım serkan bey , borga x ile beraber bir yemek buluşmanız olmuştu , hatta siyah bir tshirt giymiştiniz sanırım siz :)

teşekkür ettim , iyi günler dilerim

Serkan Karadaş
30-10-2011, 14:35   |  #4  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

sorununu çözdüğüne sevindim.

evet, hatırlamana sevindim ama bizde seni tanıyalım hatırlayalım.