Facebooka girebiliyorum yalnız anasayfa böyle garip bi hal aldı . başka bi hesapla girmeyi denedim ondan normaldi anasayfa şayet hesap ayarları yada başak bir şeye girdiğimde o sayfada böyle oluyo . Yardımlarınızı bekliyorum ..
facebooka girebiliyorum yalnız ana sayfa ...
İnternet kendine gelmeden bazen bendede öyle oluyor. Biraz bekle olmassa arkadaşın dediği gibi tarayıcını değiştir oda olmadı format yine devam ederse başka bilgisayardan dene baktın yine aynı facebook hesabında sorun var demektir...
internet hızıyla alakalı gibi duruyor
İnternet kendine gelmeden bazen bendede öyle oluyor. Biraz bekle olmassa arkadaşın dediği gibi tarayıcını değiştir oda olmadı format yine devam ederse başka bilgisayardan dene baktın yine aynı facebook hesabında sorun var demektir...Format ve başka bir bilgisayar seçeneklerini deniyecem kardeş sağolasın
Olmaması lazım, Dediklerimi yaptığındada olması lazımdı.
Olmdaı bi bilgisayarı kapatıp tekrar aç. Normalde tarayıcı değiştirdiğinde olması lazım.
CCleaner ile temizlik yaptın mı ? Önbellekten çekmesin bilgileri.dediklerini harfi harfine yaptım kardeş . kapatıp açtım , farklı tarayıcıdanda denedim , CClaner ile temizlikte yaptım ama olmadı ..
Güvenlik yazılımları kapatıp tekrar denermisin, şimdi görmeden en ihtimalli seçenekleri söyledim.Güvenlik yazılırımlarından kast antivüris ise ben mcafee 8.5 enterprise kullanıyorum yetersiz bi ingilizceye sahip olduğum için kapatamadım yolda paketlerin bişey geliyor derken kardeş
Hepsinde aynısı oluyorsa yolda paketlerin başına bişey geliyor olsa gerek.
Yani firewall / Güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklı problemde olabilir.Güvenlik Duvarını kapatıp tekrar girmeyi denedim ama yine aynı şey . Allah Razı olsun kardeş . Başka Bi bilgisayarda denicem. ve kesinlikle bi format şart .
Çünkü mantıken tarayıcı kaynaklı alsa yada önbellekten alsa sadece o tarayıcıya bağlı bir hata olurdu, ama sende bütün tarayıcılarda yapıyormuş. Bu yüzden ya facebooktan dicem bende yok öyle bi hata, yada genel internet denetimi gerçekleştiren bir yazılım soruna neden oluyor.Akla ilk gelende güvenlik yazılımları, çünkü paketler güvenlik yazılımlarından süzülüp geçer.
İstiyorsan uzaktan erişim yazılımıyla / Teamweaver ile bakıyım ..güven konusunda şüphem yok sağolasın ilgilendiğin için . başka bir bilgisayarda sorunsuz açılıyo . Yarın Format atcam olmassa senin başını ağrıtacam yine
Diyorsan güveniyorum gel bak id ve şifreni vereceğim maile at bakalım canlı canlı =)
datagramlar da bozulma olsa sayfa gösterilmez her bir datagram çerçevesi 7 bit -sanırım- ve bir biti bile bozulsa ki bu normal değil tcp den kontrolden sayfa gösterilemiyor der ve bence bir zararlı bulaşmış olmalı tarayıcıya. istersen bende bakıyım teamwiwerdan :)
Bios pili bittiği için bilgisayarın Tarih ve zaman ayarlarında şaşma oluyo ve ben bunu önemsemiodum tabi ama bu sorunumun nedeni buymuş ( : tarih ve zaman ayarlarını yapıp girince bi sorun çıkmadı . alakanıza teşşekkür ederim .( özellikle adramitli )