fallout 3 türkçe yama

hoyotaner
02-10-2009, 01:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar aylar olmuş ama henüz fallout 3 türkçe yaması yapılmamış. Ben itü bilgisayar oyunları
klübü kurucusuyum ve birçok yama yaptık. Ben ucundan başladım ama rpg tarzı oyunlar oldukca uzun
konuşmalar içerir. Eğer birçok kişi uğarşır isek bunu başarabiliriz. Çeviri yapabileceklere kısım
kısım text dosyaları yollayabilirim. işbölümü ile daha çabuk halledebiliriz. ilgilenen var ise
taneraltuntas@yahoo.com a mail atsın. kolay gelsin

ÖRNEK MOD BURDADIR

Suan yama calısması yavaşta olsa ilerliyor. yardımcı olan arkadaslara yamanın guncel hali gonderilecektir.
Diğerleri yamanın hepsi tamamlanıncaya kadar bekleyecekler bununda aylar sonra olacağını tahmin ediyoruz.
irtibat için [email]taneraltuntas@yahoo.com[/email]

_hEro
02-10-2009, 01:36   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Güzel haber ancak,
Sizin gibi bir çok grubun haberini nette takip ettim.Hepsi çeşitli sebeplerle yarıda kaldı."Haydi bi el atın" felsefesiyle pek yürümüyor gibi işler.
Ayrıca söylediğiniz gibi rpg oyunlarında fazla diyalog var ve "new game" i " yeni oyun" yapmaya benzemiyor.
İngilizcem okadar yeterli değil, zaten olsaydıda ayırcak vakit bulamazdım sanırım.Size ve katılmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.Başarılı olmanızı gönülden istiyorum ama büyük sabır ve iyi koordine gerekir.Basit bir çeviri deyip geçmemek lazım.İyi şanslar.</

yakohsyn
12-03-2011, 12:06   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

İngilizcem çok iyi olsa yardım etmek isterdim ama sadece bana beklemek kalıyor kolay gelsin konuyla ilgili haberdar edebilirmisniz ?