arkadaşalr bu görevleri almak ne yapacaz ben yer altı sıgınagından cıktım ilk şehre geldim bi silahım bile yok hala , silahı nerden bulacaz
fallout 3
Vault 101'den çıktığına göre en azından elinde bir bbgun, bir beyzbol sopası ve güvenlik görevlilerini öldürdüysen de tabancanın olması lazım. Vault 101'den çıktıktan sonra sol patikayı takip edersen bir süre sonra karşına harabeye dönmüş, küçük bir yerleşim olan Springvale çıkacaktır. Yolu takip edersen Megaton'u görebilirsin. Girişte seni oranın şerifi karşılayacak. Oyunda görev alabileceğin bir sürü kişi var. Mesela Megaton'da Craterside Supply diye bir yer var. Buranın sahibi kadın bir hayatta kalma rehberi hazırlıyor, ona hazırlamasında yardım edip hem caps (Fallout'taki paranın karşılığı) kazanabilir hem de ana göreve devam etmeden önce karakterini güçlendirebilirsin. Ayrıca aynı yerden silah da satın alabilrsin. Ana görevin babanı bulmak, konuştuğun kişilere onu sormayı unutma. Yazılacak tonla şey var ama fazla uzatmak istemiyorum. Oyun tek kelimeyle mükemmel. İngilizce lazım ama genede tavsiye ederim.