HP Pavilion dv6-2005et Eğlence Dizüstü Bilgisayarı
bu link teki pc sahibim 3 ay önce garantiye gönderdim fan bozuk diye yanıyor bilgisayar diye 1 ay önce geldi bilgisayar gine bozuldumu garantide sona erdi ne ses çıkarıyor fan dan arada kesilerek dırrrrrrrrrrrrrrrr diye normalden farklı elime koydunmu üfleme hissedemiyorum speed fan programına göre
hd 51 c
tmp 64 c
core 64 c
bu olay toz dan olabilirmi ki ne yapmalıyım bu bilgisayarcı teknik servisler toz temizlemeye nekadar alıyor bide bunların yağı mı kömürümü ne varmış ondan kaynaklanabilirmi ?
cevap larınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
HP SENİN TAA..
Fan bozukmu
Hp g6 bir bilgisayara sahibim bende. Ama fandan hem ses geliyor rahatsız etemyecek şekilde hemde elini oyduğun zaman üflüyor... Büyük ihtimal fanın bozuldu ama birde şöyle bir durum var. bios ayarlarından fan controlmu ne vardı orada bir ayar vardı bilgisayar boş yere fan çalıştırmıyordu bazen öyle bir ayar olması gerekiyor ona bir bak belki ondan olabilir...
deneyimbi bide benim işlemci kafayı yemiş
26 30 60 81 diye inip çıkıyor işlem yapmama rağmen sadece tarayıcı açık
senin pc sıcaklıkları ne normalde internette dolaşırken nasıl sıcaklıklar
http://www.youtube.com/watch?v=4J-R0fD2ME8 bu videoya bak benimki gibi ses çıkarıyor sende nasılk çıkarıyor
Anakartınız bozulmuş olabilir. Veya çok fazla V (Voltaj) gelebilir. Anakartınızın msi olmamasına dikkat ediniz. Çünkü msi anakartları çok çabuk bozulabiliyor. Fanınıza kablo değiyor olabilir içini dikkatlice açıp bakınız kablo değiyorsa kabloyu fandan biraz uzaklaştırınız.