arkadaslar benim buelektrik girişinin olduğu yerdeki fan bir zamanlar acayip sesler cıkarıyordu bende oraya bir kalem soktum:D sonra bir koku geldi yanık kokusu gibi ve ondan sonra fan calısmadı...fan calısmadan bilgisayarı acsam birsey olurmu???bide sorun ne olabilir yada nasıl cözebilirimmmmm????yardımlarınız için şimdiden tesekkürler
fan bozuldu heralde
sanırım psu daki fandan bahsediyorsun? eger bozulmussa yenı bir fan alıp takabilrsin ayrıca psu yu fansız acma psu na elveda diyebilirsin
bencede pc yi hiç acma yeni bir fan al tak ama yanık kokusu geldii diyorsun acaba güç kaynagına mı birşey oldu. fan kırılsa yada bozulsa normalde power sub yanmıs olabilir.
Power Sply'in fanı ise kesinlikle açma..!
Şmdi kalem soktuğun yere ve kalemin markasına bakar
Her neyse bu kadar geyik yeter.
Eğer büyük biir kutu gibi birşeye soktuysan PC ni kesinlikle açma buraya sistemini yaz biz sana bir güç kaynağı önerelim.
Eğer işlemci fanına yani bilgisayarının kasanının içindeki bir yere soktuysan o zaman oraya tarif et ona göre önerelim.
Eğer küçük bir yere soktuysan Kasanın arkasına çarşıdan bir fan al ama şöyle güçlü birtane yok masraf yapmak istemem dersen kasanın kenarını aç zaten kış mevsimi buz gibi PC ile yaşarsın.
swordmaster_65hangi fanın bozuldugunuda yazarsan daha iyi olur psu fanı ise acma kesinlikle yaabilir işlemci fanı ise acma cok ısınmadan dolayı işlmeci zarar görürü kasa fanı ise ac sorun olmaz ama en kısa zamanda yerine bitanepsu fanı bozuldu..... garantiden yenisini isticem inş. verirler..neyse saolun grsrz
bence vermezler ama bi dene yani sen oraya kalem sok sonra garantiye gönder
XxXDaRKoXxXŞmdi kalem soktuğun yere ve kalemin markasına bakar-------------------------------------------------
Bence de vermezler ama bir dene.Verebilirler de.İnş. bir aksilik çıkarmazlar..
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 08 Aralık 2007 17:03
umarım garantide kalem soktugunu anlamazlar
Psunun markası nedir acaba eğer dandik birşeyse fan parasıyla uğraşma direk yeni psu al
benim işlemci fanımın kaplosunu takmayı unuttum ve calıştırdım ve yarım saat kadar sonra koku geldi ve içini atım yapmaya calıştım yapamadım 2 hafta sonra yine yapmaya calıştım kasaya elektirik gelmiyoduu