Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım var fan'dan ilk çalıştığında "hırıltılı sesler geliyor" ve bu devam ediyor acaba servise yollamam gerekirmi ?
Fan'dan ses geliyor
Masaüstü olsaydı hemen fanları çıkar yağla diyecektim ama laptopu servise göndermelisin bence.
denizeArkadaşlar dizüstü bilgisayarım var fan'dan ilk çalıştığında "hırıltılı sesler geliyor" ve bu devam ediyor acaba servise yollamam gerekirmi ?kendıne guvenıyosan hıc gerek yok laptopun markasıını belırtmememısın casper larda hemen acma kapama tusunun altında kalıyo ve ayrı bı kapak dıazyn etmısler fan ıcın dolayısı ıle sadewce ıkı vıda acarak fanını temızleyebılırsın KOLAY GELSIN
Hiç elleyipte servis dışı bırakma.Gönder yapsınlar.
sametBkendıne guvenıyosan hıc gerek yok laptopun markasıını belırtmememısın casper larda hemen acma kapama tusunun altında kalıyo ve ayrı bı kapak dıazyn etmısler fan ıcın dolayısı ıle sadewce ıkı vıda acarak fanını temızleyebılırsın KOLAY GELSINya arkadaşın dediği de haklı da bence direk teknik servise götür...Birşey filan olurda laptop gider...
laptop'un markası Hp Pavilion , Verdiğin cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar
zaten bende kendıne guvenıyosan dedım arkadaslar servıslerı bılırsınız gıttımı gelmez gelse bıle baska bı yerden bı parcasına zarar gelmıs olabılır KENDIMDEN BILIYORUM :D
Amman dikkat edin tavsiyelerinize, ilk defa laptop işlemcisi sökecekse adam dağıtabilir o kısmı, garantisini bitirebilir.
Bir fan bilgisayarı ilk açtığında gürültü yapıp bikaç dk sonra sessizleşiyosa o fan yanmıştır.Bu bi kanundur, kesinlikle servise gönder, başka bişey yapmaya kalkma, saygılar..
Ben önceden de servise yollamıştım sürekli oyunlarda kapanıyordu ve bilgisayarımı yolladım servise onlar ise işlemcinin üzerindeki fanı değiştirdiler bu sefer aynı sorun mu değilmi onu da bilmiyorum bilgisayarım oyunlarda kapanmıyor ama çok rahatsız edici ses geliyor bu arada arkadaşlar bana bilgisayarımı kasacak bir oyun söylermisiniz deneme yapmak için.Teşekkür ederim herkese.Saygılarla
Kasma olayı pcnin özelliklerine göre değişyior ama Flight Simulator ün çok kastığıyla ilgili söylentiler vardı.
hp servisi diğerlerine göre biraz daha hızlı işliyor o yüzden garantiye göndermeni tavsiye ederim