arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarımda warning penceresi açılıyordu. üzerinde: warning! temperature too high! please check your fan and heatsink! yazısı vardı bunu ne anlama geldiğini bilen var mı yada ne uyarısı olduğu fana baktım işlemci fanı çalışıyor. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsalar sevinirim.
fan uyarısı yardım.
arkadaşlar yandaki fanlı kapağını da taktım kasanın dedim belki ondandır yine olmadı hala uyarı geliyor acaba 1 nisanda aktifleşen virüs müdür bu yardımcı olsanız çok sevinirim.
yazıda işlemci sıcaklığının fazla arttığını söylüyor donanımdan başka fazla yapacak birşeyin yok oraya girmiyorum sana tavsiyem pc yi kapat soğusun sonra tekrar aç:D
asıl tavsiyem VTUNE olması lazımdı bu programı kur bu program sayesinde pc donanım ile ilgili özellikleri kontrol edebilir sana lazım olanı fan hızlarını ayarlayabilirsin ayrıca fan deliklerinin etrafını kapatmamaya çalış.
Pcnin icini ac islemci fanini ve havalandirma fanini sök guzelce temizle yeniden tak.
Pc eskiyse 3 4 seneyse islemci macununu degistir.
arkadaşlar kasanın içine baktım ekran kartının fanı çalışmıyordu ben işlemci snıyordum fan aşağıya bakıyordu ondan görmüyordum son anda gördüm yaptım
ilgilenen arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Benim de bilgisayarım çok ısınıyor fakat böyle bir uyarı almıyorum, bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?