arkadaşlar yeni bir kasa fanı aldım pc ye ek olması için... bu kasa fanı kasanın içindeki sıcak havayımı alıyor ne yapıyor.anlamadım ..acaba fanı ters çevirip takarsam ne olur bana yardımcı oolum nasıl daha ii bir şeklde yararlanırım...
fan
fanı tutan dört tane çubuğun olduğu yüz üfleyen taraftır.fanı dışarıya üfleyecek şekilde hazırla.böylece içerideki sıcak havayı dışarı üfler.
Öncelikle kaçlık fan aldın..Kasanın arkasına koyarsan senın hayrına olur.Ama ufledıgı havayı dısarıya dogru vermen lazım.
arkadaşlar dediğiniz gibi fanı tutan çubuklar arkaya gelecek şekilde yerleitirdim...fanıda kasanın yan yüzüne koydum.acaba yanında bulunan(yani kasanın arkasında bulunan)fana etkisi olurmu.birde benim taktığım bu fan hemen hmeen işlemcini üstüne geldi...bir şey olur mu
Bir sorun olmaz.Ama işlemcin bol bol toz yutar.. Eğer siyah bır kadın çorabı varsa bunu kapak ve fan arasına ince bir şekilde takarsan tozu fıltrlemış olursun.
teşekkürler ederim ama sıcaklık değişmedi bende halen ksadaki sıcaklık 55-60 arasında..acaba ters çevirip takarsam fanı bir değişikli olumu acaba
bu sıcaklık normalde işlemcinne p4 için
ölemi normal mi bu sıcaklık benim işlemci p4 3.0 ghz 512 ram 256 ekran kartı(asus) 80 hardisk
Evet bu sıcaklık seın ıslemcın ıcnı normal.
Borga-xEvet bu sıcaklık seın ıslemcın ıcnı normal.normal normal
peki fanın niye etkisi omuyor peki arkadaşlar ya öncede öle sıcaklık vardı şimdide öle.kusra bakmayım çok yordum bu gün sizi
Senın özel sogutucu alman lazım. www.firebal.net ve www.editorunsecimi.com adreslerınden işlemcine uygun sogutucuyu alabilirsin.