Evet arkadaşlar;
Sıra Geldi Kendimize Acaba Objektifmiyiz yoksa fanatikmiyiz herkezin dürüst olucağını düşünüyorum !
Yada Saplantılarımız Varmı ?
Yetenekleriniz ?
Hobileriniz ?
Evet arkadaşlar;
Sıra Geldi Kendimize Acaba Objektifmiyiz yoksa fanatikmiyiz herkezin dürüst olucağını düşünüyorum !
Yada Saplantılarımız Varmı ?
Yetenekleriniz ?
Hobileriniz ?
Ben Fenerbahçe fanatiğiyim , Diğer Konularca siyaset , bilim , ilim vs. vs. bu konulardada adalete güveniyorum... Haklıdan yanayım...
Yeni tanıdığım insanlara çok soğuk davranırım buda benim saplantım !
Bu ne ilgisizliktir arkadaşlar :D
Bende Müzik delisiyimdir alırım elime elektrogitarımı takarım Fender Bluesjunior'uma kimse beni durduramaz :=)
bunun dışında konu aslında hoş bir konu ama bunları hobi olarak bahsedersek daha iyi olur siyaset din işine girersek birisi birşey der diğeri başka der karışır sen en iyisi açıklamanı değiştir yetenekleriniz,hobileriniz diye :=)
Raxx36Bende Müzik delisiyimdir alırım elime elektrogitarımı takarım Fender Bluesjunior'uma kimse beni durduramaz :=)ilgine teşekkürler dediğin gibi dediklerinide ekledim bence siyasetsiz konu konu deeldir biraz saçma oldu ama neysebunun dışında konu aslında hoş bir konu ama bunları hobi olarak bahsedersek daha iyi olur siyaset din işine girersek birisi birşey der diğeri başka der karışır sen en iyisi açıklamanı değiştir yetenekleriniz,hobileriniz diye :=)
Herşeyde siyaset olacak diye bi şey yok :=) senin fenerbahçe (ki bende fanatiğiyim) fanatiği olman siyasi birşey değil bunu alet edersen siyasi olur yoksa spor bu sağlıktır :=)
Raxx36Herşeyde siyaset olacak diye bi şey yok :=) senin fenerbahçe (ki bende fanatiğiyim) fanatiği olman siyasi birşey değil bunu alet edersen siyasi olur yoksa spor bu sağlıktır :=),yok sen konuyu yannış okumuşun heralde virgül koymayı unuttum ilk yazdım msjı dikkatli oku yeter ! ;)
BEŞİKTAŞ lıyım ama o kadarda fanatik değilim,her maçını izlerim stadada giderim:)
saplantılarım;simetri hastalığı var bende ve temizlik hastalığı var herşey düzgün ve temiz olmak zorunda.
yeteneklerim ise oryantal ve diğer dans çeşitlerinde oldukça yetenekliyim,hemen herşeyi kaparım ve unutmam,yemek yapmakta yetenekliyim,kadınlara has konularda yetenekliyim.
hobim,muhabbet kuşlarını çok severim,evle uğraşmaktan zevk alırım(yemek,çamaşır,bılaşık,ütü vs) :D:D:D:D
bende GALATASARAY FANATİĞİYİM müziği severim bir konu hakkında raştırma yapmayı çok severim ama olumlu sonuç aldığımda sevinirim
böcekBEŞİKTAŞ lıyım ama o kadarda fanatik değilim,her maçını izlerim stadada giderim:)Bendede temizlik hastalığı var aam simetri yok...saplantılarım;simetri hastalığı var bende ve temizlik hastalığı var herşey düzgün ve temiz olmak zorunda.
yeteneklerim ise oryantal ve diğer dans çeşitlerinde oldukça yetenekliyim,hemen herşeyi kaparım ve unutmam,yemek yapmakta yetenekliyim,kadınlara has konularda yetenekliyim.
hobim,muhabbet kuşlarını çok severim,evle uğraşmaktan zevk alırım(yemek,çamaşır,bılaşık,ütü vs) :D:D:D:ter kokusundan aşırı derece tiskinirim, plastik olan hiçbirşeyi sevmiyorum... herşeyim metal olsun istiyorum deriyide çok severim yeterki plastik olmasın hayatımda...
es-lowYetenekleriniz : Tek ayakda amuda kalkma yüzerken su içme :)))Video ya çek bakem merak ettim :=)
Raxx36Video ya çek bakem merak ettim :=)ilk fırsatta çekicem bu aralar öss telaşı okulmuş şuymuş buymuş derken foruma bile giremez oldum
es-lowSaplantılarım : Overclock delisiyimBende denizin ortasında tütün içmiştim....Yetenekleriniz : Tek ayakda amuda kalkma yüzerken su içme :)))
Hobileriniz : Kick-Box ve diger dövüş sporları
Denizle ilgili en büyük fobim malum olay yüzünden baloncuklar çıkması
Saplantılarım:AMD,Mercedes,Naziler
Yeteneklerim:Hislerim gelişmiştir olcak bazı olayları önceden görüyorum örneğin bir kaza olcak olmadan 10dk önce aklıma giriyor durduk yere birden bire kaza olcak diyorum oluyor.
Hobilerim:overclock,aşırı hız yapmak,pc dünyasını araştırmak
R3QU3MSaplantılarım:AMD,Mercedes,NazilerBenimde hislerim kuvvetlidir.... benimde yarış arabalarına ilgim var ( modifiye değil . ) Porche , ferrari, Mercedes Mclaren 722 ( özellikle buna hastayım. ) ama lamborghini yi hiç sevmem öküz gibi araba kalas ya hiç sevmiyorum o arabayı görünce miğdem bulanıyo gram estetik yok.... ıykkkYeteneklerim:Hislerim gelişmiştir olcak bazı olayları önceden görüyorum örneğin bir kaza olcak olmadan 10dk önce aklıma giriyor durduk yere birden bire kaza olcak diyorum oluyor.
Hobilerim:overclock,aşırı hız yapmak,pc dünyasını araştı