arkadaşlar fanlardangelen sesleri nasıl kese bilirim .özellikle de power suppley çok ses çıkartıyor
fandan gelen tekno müzik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bunu kesmen zor gibi aslında fanlar ne marka pek iyi bir şey değilse böyle ses çıkartır her zaman yada pc çok ısınıyordur soğutabilmek içinde çok hızlı ve sesli çalışıyordur
temizle , yağla ,gene temizle
Kesinlikle yağlamalısın.
Bende bir fan vardı,Normal fanların 4 katı ses çıkarıyordu...İçine yağı bir güzel bastım...Şimdi sesi çıkmıyor...
hmm bir sansin daha var, kendin yapamzsan bir bilgisayarciya götür
power supply larin da fanlari degistirilebiliyor, ancak iyi bir fan alip takarsin sessiz, böylece cozulur
kasa fani icin diablo nun dedigin yaparsin baktin olmadi bir fan controller almalisin eger 3 den fazla kasa fanin varsa.
Ben size fanla ilgili bir espiri anlat1rm kopars1n1z vallaha.Olay1 tamamamen ben yapt1m.fanda çok ses geliyordu bende yalayay1m dedim.Oraya bakt1m buraya bakt1m ama malesef fan a uygun bir ya bulamad1m.En sonunda mutfaa gittim ve oarada tansas ayçiçek yagi vardi ondan biraz sürdüm ve art1k fan tüy gibi sesiz çalismaya baslad1.Yani tansas ayçiçek fanlara birebir.:)))