Kasa fanını yavaşlatmak için Kabloyu ters taktım
Ve fan yavaşladı ve çalışıyor bi problem yok şimdilik ama ilerisi için bi problem teşkil edermi sizce
Devrelerde Yanma vs gibi bi durum olabirmi ?
Kasa fanını yavaşlatmak için Kabloyu ters taktım
Ve fan yavaşladı ve çalışıyor bi problem yok şimdilik ama ilerisi için bi problem teşkil edermi sizce
Devrelerde Yanma vs gibi bi durum olabirmi ?
kabloyu ters mi taktın? tam olarak hangi fandan ve ne tür bir kablodan bahsediyorsun? işlemci fanı mı? kasa yan-ön-arka vs. fanlarından biri mi?
Neden yavaşlattın ki gürültü mü çıkarıyordu?
+ ve - nin yeri değişince, motor (fan motoru) tam ters şekilde dönmezmi? Yanlışmı hatırlıyorum?
bende öyle yaptım mecburdum çok bağrıyordu ya napsaydım :S
öncelikle şunu söyliyeyim
orda elektronikçiyim dien birisi var. senin elektronikçi oldugundan süpheliyim adam power supplye fanı + ve - leri ters taktığında fan ASLA tersine dönmez hatta hiç dönmez öyle bi mantık yok hangi mantıkla cevap veriyorsun ?senden elektronikçi değil simitçi bile olmaz ...
kardeşim adam kasa fanından bassediyor . fanı taktıgı 4 pinli yerleri söküp 4 pinin her birinde ayrıayrı volt değeri vardır. kısaca ters takarak 3,5 4 voltluk kısmından volt alarak fanın yavaş dönmesini sağlamış.
hiç bir etkisi olmas kardeşim.
abuk zubuk bilgilerle milletin kafasını karıştırmayın
öncelikle şunu söyliyeyimhelalsin be pwblueorda elektronikçiyim dien birisi var. senin elektronikçi oldugundan süpheliyim adam power supplye fanı + ve - leri ters taktığında fan ASLA tersine dönmez hatta hiç dönmez öyle bi mantık yok hangi mantıkla cevap veriyorsun ?senden elektronikçi değil simitçi bile olmaz ...
kardeşim adam kasa fanından bassediyor . fanı taktıgı 4 pinli yerleri söküp 4 pinin her birinde ayrıayrı volt değeri vardır. kısaca ters takarak 3,5 4 voltluk kısmından volt alarak fanın yavaş dönmesini sağlamış.
hiç bir etkisi olmas kardeşim.
abuk zubuk bilgilerle milletin kafasını karıştırmayı