ARKADAŞLAR BİR YERDE OKUDUM FANLARI ÇIKARTARAK KASAYA 30 LT YAĞ DÖKMÜŞLER VE FANIN YAPTIĞI GÖREVİ YAPMIŞ DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN [url][/url]http://www.tomshardware.com.tr/howto/20060109/strip_out_the_fans-02.html
FANLARDAN KURTULUN 30 LT YAĞLA SOĞUTUN
evet ise yarıyo.Benim eski kulusturde denedim :)
Kasayla su gecirmezlede ugrasmaya gerek yok.Varsa eski akvaryuma yok oda yoksa gidip bi legen alın ( cok estetik olmuyo) ve oyle resimdeki gibi cool bi seyde degil.Ama sessiz mi ? sessiz :) bunu birde ag baglantısı ve swicth ile iki bilgisayar bi monutor olarak kullanmak cok pratik.Yanlız orada soylemisler mi bilmiyorum bu isin donusu yok.Sonradan satarım temizler arkadasımın bilgisayarına koyarım diye birsey yok.Gitti o kadar :D
Demosunu ben de izledim. Şeffaf bir kasaya adamlar belli bir yere kadar yağ dolduruyordu. Ne olur sa olsun yine de görünüşü hiç hoş değil. Bir düşünün:bir arıza oldu, ya da bir şeyleri söküp takacaksınız. Zahmetli iş.
Ben cotonak yag ile yaptım.Gercekten igren oluyo
lazrailefsanesiBen cotonak yag ile yaptım.Gercekten igren oluyoZeytin yağıyla yaparsan daha klas olur.
Mısır özü ile nasıl oluyor acaba :)
BU millet neler buluyor.Olacak iş mi.evin içinde içi yag dolu kasa.Annem öldürür beni valla.Oldu olcak büyük teneke yaglardan alalım.Sistemi onu içine kuralım.
KASANIN İÇİNDEN BİRAZ YAĞ ALIN NASIL OLSA PİŞMİŞ, YUMURTA KIRIN OMLET YAPIN YAPANLAR İÇİN ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.BUNU YAPARKEN UCUZ YAĞLAR KULLANIN YADA ZEYTİN YAĞI KULLANIN BAKTIKCA AKLINIZA ZEYTİNLER GELİR
30lt yağla ben dozer çalıştırırım bu kadar yagı ne yapmışlar
bence tereyağı arkadaşlar
kuyruk yağı da olabilir
ben de 30 litreye takıldım pek bir ağır olur o kasa yaf... :)
takılma o kadar lazım olursa evdeki yağ ihtiyacı içindir
ordan alır kızartma vs 'den sonra yerine koyarlar...