arkadaşlar benim fanlarımda bi sorun varrkii yavaş döndükleri onları biraz daha hızlandıırrsam ısı sorunu ortadan kalkacak bilen varsa yardım edebilirmi
teşekkürler
arkadaşlar benim fanlarımda bi sorun varrkii yavaş döndükleri onları biraz daha hızlandıırrsam ısı sorunu ortadan kalkacak bilen varsa yardım edebilirmi
teşekkürler
Öncelikle fanlarının bakımı yaptınmı?.Fanların arkalarında etiketleri vardır onu kaldır yavaşca ve ortasına makina yağı koy.Tabi çok az koy abartma olayı.Eğer sorunun çözülmüyorsa şöyle bir sey var onu dene.
önce bi temizlemeyi dene neye dayanarak yavaş döndügünü söylüyorsun tolanmış olabilir yaglaman gerekebilir bozuluyor olabilir vs vs vs
o 12 volt ta ama halaa yavaş sizce bios tanmı ayarlanılır yada onun için bir program warmıdır..
temizleme işlemni yaptım yağı da yavaş oğluyavaş yaa elimi koyar koymaz hemen çalışma kesiliyor bu fan kasanın arkasındaki dahili fan işlemci fanına elledim maşşallah elimi kesti ama bu hıyar hemen duruyor cevabınızı bekliyorum şimdiden
tekekkürler
kardeş o kadar takılıyorsan yenisini al birkaç dolar bişe zaten
jazyykardeş o kadar takılıyorsan yenisini al birkaç dolar bişe
eskisinden daha yüksek amper bişe olsun yeni alacağın
ama genelde düşük amper fanlar kaliteli fan sınıfına girer
ses yaptırmadığı için
o_zzhan.sercano 12 volt ta ama halaa yavaş sizce bios tanmı ayarlanılır yada onun için bir program warmıdır..Demekki fanının maksimum rpmi bu. Yeni fan alman gerekiyor.
temizleme işlemni yaptım yağı da yavaş oğluyavaş yaa elimi koyar koymaz hemen çalışma kesiliyor bu fan kasanın arkasındaki dahili fan işlemci fanına elledim maşşallah elimi kesti ama bu hıyar hemen duruyor cevabınızı bekliyorum şimdiden
tekekkü